Adana'da temizlikçi olarak çalıştığı evden 27 bin 500 lira çaldığı şüphesiyle polisin takibe aldığı kadın, ev sahibinin konutuna bıraktığı seri numarası alınmış 12 bin liradan 3 bin 100 lirası çantasından çıkınca tutuklandı.

Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde emlakçı Akan A, arsa satın almak için bankadan kredi çektiği 500 bin lirayı evinde sakladı.

Daha sora parayı saydığında 19 bin 700 liranın eksik olduğunu fark eden emlakçı, banka personelinin parayı eksik verdiğini düşünerek dava açtı.

Bu olaydan birkaç gün sonra evinde sakladığı 20 bin liranın 7 bin 800 lirasının da eksik olduğunu belirleyen Akan A, evine yaklaşık 6 aydan bu yana temizliğe gelen Emine K'dan şüphelendi.

Emlakçı, polisle işbirliği yaparak seri numaralarını aldığı 12 bin lirayı yatak odasındaki dolaba saklayarak eşiyle evden ayrıldı.

Bir süre sonra Akan A'nın eşi eve döndüğünde paranın 3 bin 100 lirasının eksik olduğunu belirledi. Durumu öğrenen emlakçı da polise haber verdi.

Polis ekipleri, evden çıktığı sırada şüpheli Emine K'yı durdurarak çantasında yaptığı aramada seri numaraları alınmış paralardan 3 bin 100 lirayı buldu.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.