ANKARA

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "340 bin güvenlik personelimizle, jandarma, emniyet, sahil güvenlik birimlerimizle seçimlerin güven ve huzur ortamı içerisinde geçmesi için her türlü tedbir alınmış durumdadır" dedi.

Ala'nın başkanlığında Bakanlıkta gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısına, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Adnan Özbal, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Müftüoğlu ile diğer yetkililer katıldı.

Bakan Ala, 30 Mart seçimlerine ilişkin alınan güvenlik tedbirlerini gözden geçirme toplantısını yaptıklarını söyledi.

İnsanların seçim gününde en huzurlu biçimde sandığa gideceklerini dile getiren Ala, şöyle konuştu:

"340 bin güvenlik personelimizle, jandarma, emniyet, sahil güvenlik birimlerimizle seçimlerin güven ve huzur ortamı içerisinde geçmesi için her türlü tedbir alınmış durumdadır. Şimdiye kadar olan değerlendirmeleri, takviye alacağımız tedbirleri gözden geçirdiğimiz bir toplantı oldu. Biz, 30 Mart seçimlerinin en güzel şekilde, en huzurlu bir biçimde yerine getirilmesi için araç gereç her şeyiyle hazırlığımızı gözden geçirdik ve hazırlıklarımızı tamamladık. Hayırlı uğurlu olsun, önümüzdeki seçimlerin bütün milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."