90 Bin Şehitten 9 mesaj var…

1- Biz Türk’üyle Kürt’üyle Laz’ıyla Çerkez’iyle kısacası yetmiş iki milletle kardeş olmuş bir milletiz. Bu büyük millet dev bir matematik işlemi olmuştur, dünden bugüne. Bu yüzdendir ki bizler yetmiş iki milletle önce toplanmış sonra birbirimizi biriktirmiş, sonrada bu toplama işlemimizin adına yetmiş iki millet demişiz. Biz yetmiş iki milletiz…

2- Yetmiş iki milletimizle başımızda dalgalanan dev bir bayrak olmuşuz… Atalarımızın, dedelerimin kanından rengini alan bayrağımız bir, toprağımız bir, nabzımız bir…  1915 intikamıyla bizi bir birimize düşüren Ermeni projesi ve bu proje sahnesinde rol alan tüm hainleri bu işlemden çıkartmasını da bilmişiz. Arada çıkarttıklarımız pirinç içinden tek tük çakıl taşlarıdır… Bu çıkartma işleminde sonuç; biz hiç eksilmeyiz, biz yine yetmiş iki milletiz…

3- TürKürt kardeştir aradaki tek fark bir harftir ki oda soğan zarıdır… Bizi birbirimizden koparmak isteyenler bilmelidirler ki, biz bölünmeyiz,  bölmek isteyenleri böleriz ama. Dedik ya, biz dev bir matematik işlemiyiz. Bu bölme işleminde sonuç; gördünüz ya biz yine tek yürek, tek bilek yetmiş iki milletiz.

4- Biz ancak ve ancak düşmanla kafa kafaya çarpışırız… Bizi birbirimize çarptıranları kendi değirmenlerinde çarpar, böler, öğütürüz. Bu çarpma işleminde sonuç;  gördünüz ya çarpmalar olsa da, biz hiç eksilmeden, kefir gibi çoğalan yetmiş iki milletiz.

5- Biz 90 bin kardeleniz şu ayaz Sarıkamış’ın vatan kokan sıcak bağrında uyuyan. Biz hiç uyumadık ki, biz sadece donduk… Nasıl ki dün vatan için donduk, gerekirse her an vatan için çözülür, tekrar diriliriz. Çünkü biz 7 canlı, 72 ruh, 72 iki güç, 72 milletiz.

6- Biz hep bu vatanın gencecik bekçileriyiz; unutmamalı ki askerimizin kimlik yaşı hiç yaşlanmaz. Türkiye haritasının bir kıyısında Sarıkamış, bir kıyısında Çanakkale… Yurdun dört bir tarafında kardeş olmuş, ata dedelerimizle, torun torbalarımızla biz yetmiş iki milletiz.

7- Bir evin toplama işleminde Kürt Türk Laz Çerkez varsa; kimi kimden bölebilirsiniz? Ancak ve ancak siz aklınızı bu kadar küçük parçalara bölebilir, yetmiş iki millet işleminden ekarte edilirsiniz…

8- Biz doksan bin kardeleniz, biz yetmiş iki milletimizle matematiğin en güçlü kök karesiyiz; çünkü biz yetmiş iki milletiz.

9- Bugün benim teröre karşı yürüyüşüm, yarın tüm yurdun sesi yürüyüşü olsun. İlk adım benden, hadi Türkiye şimdi adımlar senden, sen yetmiş iki milletimden olsun. 

(
Haber Google)