İşte sizlere tanıtacağımız pasta oyunu tam bu noktada öne çıkıyor.

Eğlenirken öğreten oyunlar

Eğlenirken öğreten oyunların başında pasta oyunları geliyor şüphesiz. Sizler pasta yada yemek yaparken, özellikle kız çocuklarınız merakla sizleri izler. Özellikle hamur işlerine karşı çok ilgilidirler. Hamurları ellerinde yoğurup ortaya çeşitli şekiller çıkarmak, çocuklarınızı çok mutlu eder. Bu yoldan yola çıkan bilgisayar uzmanları, pasta oyunlarını online flash oyun haline getirerek, çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlamışlardır.

En Güzel Pasta Oyunları

İnternette, belki binlerce oyun sitesi yer almakta. Fakat bunların bir kısmı zararlı içerik barındırmaktadır. Bu sebeple, çocuklarınızın rahatça ve güven içinde oyun oynamasını sağlamak siz ebeveynlere düşüyor. Güvenli bulduğunuz siteleri sık kullanılanlara ekleyerek, çocuklarınızı bu zararlı sitelerden uzak tutabilirsiniz.

İşte sizler için güvenli sitelerden biri olan yemek yapma oyunları.

Bahsettiğimiz siteyi sizler için inceledik. İşte bu sitenin öne çıkan özellikleri:

Site tasarımı

Sitenin tasarımı oldukça sade ve gözü yormayan renklerden oluşturulmuş. Pembe renk tonları kullanılması, kız çocuklarının daha sık ziyaret ettiği düşünülürse oldukça iyi bir seçim olmuş. Kategoriler ve oyunlar, anlaşılır ve kolay ulaşılır bir şekilde bulunmakta.Oyunlar hakkında kısa açıklamaların bulunması, çocuklarınızın sıkılmasını engelleyecektir.

Site Kategorileri

Sitede bulunan kategorileri kısa bir şekilde inceleyelim.

Barbi Oyunları

Barbi, gerek oyun gerek bebek olarak, kız çocuklarının sevgilisi haline gelmiştir. Pony, Bratz, Winx, Elsa, Pie, Sue, Dora, Cake gibi oyunlarla birlikte çok tercih edilmektedir. Bu oyunların hepsinin ortak yanı, eğlendirirken öğretmesidir.

Barbi harika prenses, Barbi bebek boyama, Barbi yılbaşı balosu, Barbi alışverişte, Barbi muhteşem peri gibi yüzlerce çeşit oyunla, çocuklarınız keyifli dakikalar geçirecektir.

Kız oyunları

Bahsettiğimiz bu popüler oyunların tamamı, kız çocukları için yapılmıştır. Özellikle 4-10 yaş arası çocukların zeka ve beceri gelişimine katkıda bulunduğunu söylemek yanlış olmaz. Tabi herşey gibi oyunlarında fazlasının, faydadan çok zarar getireceğini unutmamak gerekiyor.

Yemek Yapma Oyunları

Çocuklarınız, Türk ve Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini, gerçeğe en yakın görüntülerde ve birebir tarifleriyle pişirebilecekler. Tüm bunları, farenin tek bir tıkıyla yapabilecekler. Eğlenirken öğreten yemek yapma oyunları sayesinde, her türlü yemeği tanıyıp, yapımı hakkında fikir sahibi olabilecekler. Çocuklarınız birer aşçı olup, pizza, tavuk, çorba gibi yemekleri pişirebilecekler.

Gelelim pasta oyunlarında neler yapacaklarına.

Bu oyunlarda; Çilekli, çikolatalı, muzlu, cevizli, kremalı, meyveli, elmalı süper, nefis pasta tariflerini öğrenecekler ve bunları yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar.  Hepsi birer pastacı olacak. Kendi dükkanı yada fabrikasında, gereken malzemeleri hazırlayıp, doğum günü pastası, yılbaşı pastası, düğün ve nişan pastası, çok katlı pasta, sürpriz pasta yapacaklar. Bunları yaparken, yumurta, süt, şeker, un gibi malzemeleri kullanarak hamur yapacak, bu hamuru fırında pişirip kek yapacak ve daha sonra, dondurma yada krema ile bu pastaları süsleyerek birbirinden lezzetli tatlılar yapacaklar.

Sitede yer alan Temizlik oyunları, Giydirme Oyunları ve Bebek Oyunları kategorilerinde oyun oynayan çocuklarınızın kişilik gelişimlerinde olumlu yönde ilerleme olduğunu sizlerde göreceksiniz.