Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar bazı illerde protesto edildi.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın bulunduğu Gazi Bulvarı'nı çöp konteynırları ile trafiğe kapatan ve taş atan gruba polis tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Polisin müdahalesi sonucu Vatan Kavşağı'na kaçan göstericiler, buradaki elektrik direğini yıktı, çöp konteynırlarını yaktı. Göstericiler, polisin müdahalesinin ardından dağıldı.
Polis ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan başka bir gruba müdahale etti. Polisin müdahalesiyle göstericiler dağıldı. Gece boyunca yaşanan olaylarda 40 göstericinin gözaltına alındığı bildirildi.

Eskişehir
Sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Yeni Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanıp AK Parti İl Başkanlığı binasına yürüyen, taş, bilye ve şişelerle polise saldıran göstericilere, Çevik Kuvvet ekipleri müdahalede bulundu.
Polis, ara sokaklara kaçan bazı eylemcileri gözaltına aldı.

Muğla
Kötekli Mahallesi'nde toplanıp şehir merkezine yürüyüşe geçen grup Sınırsılkı Meydanı'nda yolu araç geçişine kapatarak bir süre oturma eylemi yaptı. Hastane önünden AK Parti binasına doğru yürüyüşe geçen, uyarılara rağmen dağılmayan eylemcilere, polis müdahale etti.
Güzergahta bekleyen çevik kuvvet ekiplerine taş ve şişe atan gruba TOMA ekipleri tazyikli su sıktı. Göstericilerden 10 kişi gözaltına alındı.

Hatay
Atatürk Anıtı önünde toplanan, polise su şişesi ve taş atan grup, uyarılara rağmen dağılmadı.
Olay yerine gelen askerler için "En büyük asker bizim asker, hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan atan gruba olay yerine gelen başka bir grup tepki göstererek "Polise uzanan eller kırılsın, en büyük polis bizim polis" şeklinde karşılık verdi.
Polis havaya ateş açarak grubun dağılmasını istedi. Dağılmayan ve taş atmayı sürdüren gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi.
Olaylarda 4 polis memuru atılan taşlardan yaralandı, çok sayıda gösterici gözaltına alındı.