ANKARA - Gazeteci Didem Tuncay'ı tedavi gördüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret eden Müezzinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuncay'a ''geçmiş olsun'' ve ''acil şifa'' dileğinde bulunarak aileyle görüştüğünü söyledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, ''Oldukça sağlıklı bir tedavi süreci gelişti. İnşallah yarın bir göz ameliyatı planlanıyor. Ondan sonraki süreçte de inşallah yine bizlerin arasına, ailesine dönmüş olacak'' diye konuştu.

Yurt dışında olduğu için Tuncay'ı ancak bugün ziyaret edebildiğini ifade eden Müezzinoğlu, ''İnşallah bundan sonraki süreçte tıbbi tedavisi hızla tamamlanacak'' dedi.

Önümüzdeki hafta taburcu olacak

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Tuncay'ın hafta sonunu hastanede geçireceğini, önümüzdeki hafta taburcu olmasının öngörüldüğünü ifade etti.

Zengin, bir soru üzerine, Tuncay'ın gözünü değil görme fonksiyonunu kaybettiğini vurgulayarak, yarın planlanan ameliyatın şekil bütünlüğüne yönelik cerrahi bir ameliyat olacağını bildirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Didem Tuncay'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Tuncay'ın ailesiyle görüşen ve yetkililerden bilgi alan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin ''Tuncay, tekrar biz meslektaşları arasına dönecek mi?'' sorusuna da ''Meslektaşlarının yanına dönmesini arzu ederiz, özellikle daha önce çalıştığı ortama dönmesi hem onun açısından hem kamuoyu açısından sanıyorum daha güzel olacaktır'' yanıtını verdi.