BURSA/İSTANBUL - Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ile 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemedi. 

Ayrıca, 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

İDO'da ise 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin gerçekleştirilemediği, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferinin ise programdan kaldırıldığı bildirildi.

Marmara bölgesi için "fırtına" uyarısı

Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesinin beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "fırtına" uyarısına göre, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.