06 Ocak 2013 22:20 (Son güncelleme 06 Ocak 2013 23:58)

ANKARA


Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre İkizdere-İspir yolu kar ve tipi, Tunceli-Pülümür yolu ise çığ nedeniyle ulaşıma kapandı.

Gaziantep


Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu (TAG) ile Osmaniye-Gaziantep karayolunun Nurdağı mevkisinde sabahtan bu yana etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 1-2 metreye kadar düştü.

Balıkesir
 
Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçesi arasında karayolu ulaşımı, kar yağışı nedeniyle güçlükle sağlanıyor.

Siirt

Şirvan ve Pervari ilçelerinde kar nedeniyle kapanan 22 köy yolundan 15'i ulaşıma açıldı.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için sabah 6 ayrı ekiple başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bolu

Bolu Dağı'nda etkili olan kar yağışı ve yoğun sis nedeniyle  D-100 karayolunda görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşüyor. Bolu Dağı D-100 karayolunun Düzce ve Bolu kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile etkili olan yoğun sis  ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Erzincan

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzincan-Erzurum karayolunun Erzurum istikametinde ulaşım sağlanamıyor. Çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.