İSTANBUL 

Kadıköy Caferağa Mahallesi Ağabey Sokak'taki Eren Apartmanı'nda ikamet eden Abdülkadir Eren (53), ailevi nedenlerle tartıştığı 3. katta oturan yeğeni Sibel Kavim'i (31) silahla başından vurdu. Eren, kendisini engellemeye çalışan babası Ömer Eren'i (82) de bacağından yaraladı. Abdülkadir Eren, olaydan sonra 4. kattaki dairesine çıktı.

Silah sesleri üzerine komşular, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Sibel Kavim'in hayatını kaybettiğini, Ömer Eren'in de ağır yaralandığını belirledi. Apartmana polislerin geldiğini gören şüpheli de bulunduğu katı ateşe verdi. 

Evden dumanların çıktığını gören polis, şüphelinin apartmanda olabileceği ihtimali üzerine özel harekat polisleri ile itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Kapıyı kırarak eve giren özel harekat polisleri, Abdülkadir Eren'in de cesedi ile karşılaştı. Eren'in başına silah dayayarak intihar ettiği belirlendi. 

Abdülkadir Eren ile Sibel Kavim'in cenazeleri, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme polisinin çalışmalarının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ömer Eren ise ambulansla Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Operasyonda hafif şekilde yaralanan bir polise de ambulansta müdahale edildi.

Polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Bu arada Abdülkadir Eren'in psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. 

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da olayla ilgili ''Bir vatandaşımız, önce babasını, sonra yeğenini vurmuş. Yeğeni maalesef vefat etti. Babası yaralıydı. Kendisi de intihar etti. Bu olayla ilgili ön bilgi şimdilik bu kadar'' dedi.