Bu sitenin adı oyun indir.
Son Çıkan Oyunlar

Oyun tutkunları için oldukça kapsamlı bir arşive sahip olan site, popüler ve yeni oyunları bünyesinde barındırıyor. Oyun türleri ( Aksiyon, macera, araba yarışı, strateji, savaş, simülasyon ) oldukça fazla olan sitede, oyunların full yada demo versiyonlarını, Türkçe, tek link ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA 4, GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA İstanbul City gibi en popüler GTA oyunlarının yamalarını, demo sürümlerini yine siteden temin edebilirsiniz.

Saga, Mineacraft, Candy Crush, CS, Call Of Duty, Subway Surfers, Counter Strike, Fifa, Need For Speed gibi oyunlara ait yamalara ve demo sürümlerine de yine bu siteden ulaşabilirsiniz.

İndirme yada diğer adıyla download sitelerindeki en büyük sorun, indirilen içeriklerin virüslü olma ihtimalidir. Genellikle torrent yada forum sitelerinde “ Bedava, Free, crack “ adı altında paylaşılan indirme linkleri virüslü olup, yasalar karşısında da bir hak ihlali doğurur. Bu sebeple oyunların tam versiyonlarını satın almanız, hem sizleri virüslerden koruyacak, hem de oyun sahiplerine destek vererek, sektörün bitmesini engellemiş olacaksınız.

Oyunindir.com.tr sitesinde yer alan küçük oyunlar ile, bilgisayarınızı fazla yormadan, internet kotanızı doldurmadan, küçük ama keyifli oyunları oynayabilirsiniz.

Google Play yada Apple Store’da, Andorid, İos yada Windows işletim sistemine sahip akıllı mobil cep telefonlarınıza uyumlu oyunları biliyorsunuz. İşte bu mağazalarda görebileceğiniz hemen hemen tüm oyunların demo versiyonlarını bünyesinde barındıran bir site oyunindir.com.tr . Bu sayede oyunları telefonunuza indirmeden önce test etme imkanı bulabilirsiniz.

Sitede yer alan Oyun Haberleri sayfasında, son çıkan oyunlar ve oyun firmaları hakkında bilgilere, oyuncu karakterlerine ulaşabilirsiniz. Güncel oyun haberlerine yer verilmesi, sizlerin farklı kaynaklar aramamasına yardımcı olacaktır.

Aynı zamanda boyutu büyük dosyalara site içerisinde yer verilmemesi, hem zamandan hem de kotalı internet kullanan kişilerin, kotalarının erken bitmemesini sağlayacaktır.

Sitenin üye olmanızı şart koşmaması, hileli paylaşımlar yapmaması, şifre yada benzeri özel bilgileri istememesi de, yine sitenin artı özelliklerinden bazıları.

Sitede yer alan Oyun İncelemeleri kategorisi sayesinde, hızlı bir şekilde sevdiğiniz oyunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyunindir.com.tr sitesinin bir diğer güzel tarafı, sadece oyunların demo sürümlerinin yada yamalarının indirildiği bir site olmaması. Online oyun da oynayabileceğiniz bir bölümünün olması, oyun severlerin tüm beklentilerini karşılamasını sağlıyor. HD grafik kalitesinde görüntüler eşliğinde sevdiğiniz başta futbol, pes, simülatör türü oyunlar olmak üzere, tüm popüler oyunları oynayabiliyorsunuz.

Site içerisinde tam arama yaparak, indirilmesi sayısına göre en fazla tercih edilen oyunları listeleyebiliyorsunuz.