Şaban Gülbahar oğlu Ahmet’i Gorrion Hotel’de düzenlenen görkemli bir törenle evlendirdi. Ahmet oğlumuza ve gelin kızımız Sinem’e Allah’tan sonsuz mutluluklar dliyoruz; “Bir yastıkta kocasınlar”

Şaban Gülbahar oğlu Ahmet’i Gorrion Hotel’de düzenlenen görkemli bir törenle evlendirdi. Ahmet oğlumuza ve gelin kızımız Sinem’e Allah’tan sonsuz mutluluklar dliyoruz; “Bir yastıkta kocasınlar”.

Şaban Gülbahar.. Bu adı Altaylardan Adriyatik Denizi’ne uzanan Türk Dünyası coğrafyasında ve de Afrika’da tanır, hayırla, gıptayla ve hayranlıkla anar..

Şaban Gülbahar Avrasya Bir Vakfı ve Stratejik Araştırmalar Merkezi ASAM çatısı altında gerçekleştirdiği başarılarla, dünyanın her köşesinden eğitim için ülkemize gelen gençlere sağladığı imkanlar dolayısıyla dünyanın pek çok ülkesinde örnek insan olarak gösterilir. Üstün plastik'in sahibi Şaban Gülbahar, iş alanında da ambalaj sektörüne kazandırdığı yeniliklerle tanınıyor.

Şaban Gülbahar, geçtiğimiz Pazar gecesi, Gorrion Hotel’de düzenlenen görkemli bir törenle oğlu Ahmet’i evlendirdi. Şaban Gülbahar’ın gönül zenginliği düğün salonuna yansımıştı. Gorrion Hotel’in özenle hazırlanmış tören salonu baştan sona seçkin davetlilerle doluydu. Bütün Türkiye coğrafyası, bakanları, milletvekilleri, valileri, kaymakamları belediye başkanları, bilim adamları, sanatçılarıyla Sinem ile Ahmet Gülbahar’ın mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelmişlerdi.

Düğün törenine katılanların oluşturduğu muhteşem tabloya siyasi gözlükle bakarsanız: “milletin gönlünde yatan koalisyon hükümeti”, dostluk açısından bakarsanız: “görkemli bir vefa tablosu”, Şaban Gülbahar açısından bakar sanız: “Allah’ım çok şükür” tablosuydu..

Düğüne katılanların, çiçekleriyle ve telgraflarıyla mutluluk dileyenlerin listesini bu sayfalara sığdırmak mümkün değil; bazılarını sayalım: Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener, eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, eski Adalet bakanı Oltan Sungurlu, eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, Milletvekili Alaaddin Büyükkaya, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Vali Murat Yıldırım, Vali Selman Yenigün, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Cumhuriyet Savcısı Şefik Akyıldırım, Ülker Yönetim Kurulu Başkanlarından Ali Ülker, Aydın Üniversitesi Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Aydın, Aydın Üniversitesi Rektörü Yadigar İzmirli, eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Fırat Plastik Sahibi ve “Can Suyu” boru hattı mimarı Nevzat Demir, ATİP Genelbaşkanlarından Musa Serdar Çelebi, EKEV Başkanı Sadık Ağca, ERSİAD eski Başkanı Gülbey Sezgin, Prof. Dr. Abdülkadir Donuk, Prof. Dr. Ferman Demirkol, Prof. Dr. Erdal Keley, Prof. Dr. Mustafa Yenigün, Avrasya Bir Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Koçak, Avrasya Bir Vakfı Yöneticilerinden Abdullah Kılıç, TRT’nin efsane isimlerinden Harun Yöndem, Ayşe Gümüş ve Önce VATAN Gazetesi’nden Süheyl Çobanoğlu ve eşi Perihan Çobanoğlu..

Başbakan Yardımcısı Ak parti genel başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin çifti telgraf göndererek tebrik ettiler.

Sinem ile Ahmet’in nikah şahitliğini siyasetçilerimizden yöneticilerimizden oluşan seçkin bir grup yaptı. Nikahı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz kıydı. MHP Milletvekili Meral Akşener nikah cüzdanını, “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek geline verdi ve çifte ömür boyu mutlu olmalarını diledi.

Düğün pastasının gelin ile damat tarafından kesilmesinden sonra, Emekli Müftü Yusuf Kavaklı gençlere mutluluk dileyen bir konuşma yaptı ve mutlulukları için dua etti. Takı töreni ile düğün sona erdi.

Avrasya bir Vakfı başkanı oğlu Ahmet ve güzel gelini Sinem muhteşem bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Önce VATAN Gazetesi yazı ailesi olarak yeni GÜLBAHAR ailesine sonsuz mutluluklar diliyoruz..