Lig Tv heyecanına ortak olun, Spor Toto Süper liginin keyfini çıkarın. Birbirinden güzel ve çekişmeli futbol müsabakalarını izleyebilmek için Lig Tv abonesi olabilirsiniz. Digitürk’ün en çok beğenilen paketi konumunda ki Lig Tv ile eşsiz futbol fırsatları ayağınıza gelecek. Digitürk’ün muhteşem fırsatlar ile ayağınıza kadar getirdiği Lig Tv paketi sayesinde yüzlerce kanalı izleyebileceksiniz. Tematik kanalların yer aldığı bu pakette renklerine gönül verdiğiniz takımın tüm müsabakalarını takip edebilme şansını elde edebilirsiniz. Dijital yayıncılık anlamında muhteşem fırsatları ayağınıza getiren Digitürk, Lig Tv ile de sınırsız spor keyfini sizlere sunuyor.

Lig Tv ile futbolun keyfini sürebilirsiniz. Size özel yayın anlayışı sayesinde harika fırsatları ayağınıza getiren Digitürk, avantaj ve kampanyalı fiyatlarıyla eşsiz bir deneyimi evlerinize taşıyor. Gerek 4 büyükler gerekse de Anadolu takımlarının tüm müsabakalarını izleyebileceğiniz bu paket sayesinde futbolun keyfini her an her dakika yaşayabilirsiniz. Tutkunu olduğunuz takımın lig öncesinde ki transfer haberlerini, lig başladığında müsabakalarını, maç öncesi tahminleri, maç sonrası değerlendirmeleri ve tartışmalı pozisyonları izleyebileceğiniz bu paket ile farklı bir deneyime ilk adımı atacaksınız. HD görüntü kalitesi ile evlerinize ulaşan Lig Tv kanalları sayesinde yüksek çözünürlüklü maç keyfini yaşayabileceksiniz. Takımınızın gerek iç saha gerekse de deplasmanda oynadığı tüm müsabakalara ek olarak tematik yayınlarla da keyfinizi sürebileceksiniz. Spor konusunda ki efsane programlardan birisi olan Maraton’un tüm heyecanını yaşayabileceğiniz Lig Tv ekranlarında size özel sunulan kanalların keyfini de sürebileceksiniz. HD, 3D veya 4K teknolojileri ile evlerinize gelen bu paketler, yüksek çözünürlüklü kanalların muhteşemliğini gözler önüne serecek. Normal bir görüntü kalitesine inat 4 kat daha fazla deneyimi size sunan Digitürk ile harika fırsatları yakalayabilirsiniz. Lig Tv kampanyalarından yararlanabilmek için 12 ay veya 24 aylık taahhütler vermeniz yeterli olacaktır. Bu taahhütler sonucunda kurulum ve aktivasyon hizmeti sağlanacak, ardından ise sorunsuz bir şekilde yayın akışını takip edebileceksiniz. Aboneliğinizi aktif hale getirmek için Bireysel Başvuru sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Digitürk aboneliği ile size özel bir takım fırsatlar ayağınıza geliyor. Birbirinden güzel deneyimleri yaşayabileceğiniz Digitürk ekranlarında avantajlı fiyatlara ek olarak birbirinden özel paketlere de ulaşabileceksiniz. Lig Tv paketleri sayesinde ligin keyfini yakalayabileceğiniz gibi dünya futbolunun da en güzel örneklerini seyredebilme şansı elde edebileceksiniz. Her hafta 9 Süper lig müsabakasına ek olarak dünya futbolunun kalbinin attığı liglerin heyecanı da size özel olarak evlerinize geliyor. Kurulum ve aktivasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından evinizde, cebinizde, tablet veya bilgisayarınızda Lig Tv keyfini sürebilirsiniz. Mobil Lig Tv uygulaması sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun müsabakaları takip edip gollere ulaşabileceğiniz bu uygulama ile harika bir fırsatı da yakalayabileceksiniz. Siz de hemen Digitürk abonesi olarak harika fırsatları değerlendirebilir, eşsiz bir deneyime ev sahipliği yapabilirsiniz.