ANKARA - Geçirdiği trafik kazasının ardından önce GATA daha sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan BBP Genel Başkanı destici">Mustafa Destici hastaneden ayrılmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Evden çıktık bir televizyon programına gidiyorduk, saat 10.00'da programımız vardı. Ben günlük, güncel haberlere bakıyordum, arka koltukta oturuyordum. Tam arabaya vururken kaza anını gördüm. Önce GATA kavşağında önümüze kıran arabaya vurduk daha sonra refüje çarptık, orada bir ağaca çarptık sonra elektrik direğine vurarak durabildi aracımız.

Kafamda üç yerde zedelenme var. Buradaki tetkiklerde de belimizde bir çatlak olduğu (belirlendi) şu anda korse var üzerimizde onu belirli bir süre kullanacağız. Ama önemli bir şey yok, genel durumum gayet iyi''

Destici, ''Kazanın ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun şüpheli ölümü akla geldi, size karşı da böyle bir girişim olmuş olabilir mi'' sorusunu, ''Ben asla öyle bir şey düşünmedim, düşünmüyorum da. Zaten bir hanımefendi karşı arabanın kullanıcısı, öyle bir şey olduğuna asla ihtimal vermiyorum. Türkiye bu tür olaylara hassas ama ben bu hadisede böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, ihtimal etmiyorum'' yanıtını verdi.