D-Smart Sinema Kanalları
Kendisine özel 10 adet Moviesmart HD kanalını barındırmaktadır. Yerli ve yabancı filmler, Türkçe ve İngilizce altyazı seçenekleriyle 24 saat kesintisiz yayınlanmaktadır. En iyi yabancı filmleri ( Esaretin Bedeli, Yüzüklerin Efendisi, Baba, Dövüş Kulübü, Gladyatör, Yeşil Yol, Cesur Yürek vs.. ) ve en iyi yerli filmleri ( Hababam Sınıfı, Selvi Boylum Al Yazmalım, Sevmek Zamanı vs.. ), 24 saat HD kalitesinde izlemenin keyfini yaşayacaksınız.

D-Smart Dizi Kanalları

D-Smart’a özel 2 adet DiziSmart ve MaxSmart kanalının yanında, 24 saat kesintisiz yabancı dizi yayını yapan 4 adet dizi kanalı bulunmaktadır. Bu kanalların hepsi HD kalitesinde yayın yapmaktadır. Sevdiğiniz yabancı dizileri ( Super Naturel, The Walking Dead, Shameless, Teen Wolf, Game of Thrones ), yine HD kalitesinde takip edebileceksiniz.

D-Smart Belgesel Kanalları

National Geographic ve Animal Planet gibi lider belgesel kanallarından tam 9 tanesi, HD kalitesinde, kesintisiz yayınlanmaktadır. Africa’nın en tehlikeli bölgelerinde, vahşi doğanın eşsiz manzarasını ve hayvanların hayatta kalma savaşını, ayna görüntüsünde seyredebileceksiniz.

D-Smart Çocuk Kanalları

Baby TV, Disney Channel gibi, fenomen haline gelmiş toplam 13 çizgi film kanalı da, yine 24 saat yayınlanmaktadır. Bebekler, çocuklar kadar yetişkinlerinde takip ettiği bu kanallarda, çocukların çok sevdiği çizgi filmler ( Pepe, Caillou, Popeye, Leliko gibi ), en yeni ve en eğlenceli bölümleriyle yayınlanmaktadır.

D-Smart Müzik Kanalları

Kral Tv, Dream Tv gibi toplam 16 adet müzik kanalı da, yine kesintisiz olarak yayınlanmaktadır. En yeni klipler, efsane haline gelen şarkılar, sizleri kimi zaman dans ettirecek, kimi zaman duygusallaştıracak.

D-Smart Spor Kanalları

Sahip olduğu 19 adet spor kanalı içinde, Türkiye ( Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer Anadolu takımları) ve Avrupa ( İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya gibi ülkelerin ligleri ) ‘dan futbol maçlarının özet görüntülerini, UEFA yeni adıyla Avrupa Ligi maçlarını HD kalitesinde Canlı olarak izleyebilirsiniz. Bunun yanında Arjantin ( River Plate, Boca Juniors vs.. ) , Brezilya gibi dünya liglerinden maçları ve en güzel golleri takip edebilirsiniz. Aynı zamanda tuttuğunuz takımın maçını, transfer haberlerini öğrenebilir, NBA liginden muhteşem maçları seyredebilirsiniz.

D-Smart Televizyon Kanalları

Ulusal çapta yayın yapan kanallar ( ATV, ShowTV, KanalD, TRT, Star, Fox vs.. ) ile birlikte, toplam 308 adet televizyon kanalını izleyebilirsiniz. Yerli ve yabancı TV kanallarından istediğinizi HD olarak seyretmenizde mümkün.

D-Smart İnternet

2010 yılında Smile ADSL ile birleşmesinden sonra D-Smart İnternet olarak hizmet vermeye başlayan D-Smart, sahip olduğu altyapıyı her geçen gün geliştirmektedir. Son olarak Fiber internet teknolojisi ile, piyasaya yine hızlı bir giriş yapmıştır.

Çeşitli internet paketleri ile, kullanıcılarına bütçelerine uygun ödeme yapma imkanı sağlayan D-Smart, aynı zamanda verdiği hediyelerle de dikkat çekiyor. Kampanya adı altında yapılan bu hizmetlerden bazıları şunlardır :

Limitsiz Fiber İnternet + D-Smart HD sinema paketi, aylık 59 TL

Sınırsız Fiber İnternet + D-Smart Blu, aylık 49 TL

Üyelerine 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi veren D-Smart, mobil servis hizmetleri ile de rakiplerinin önüne çıkıyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal platformlardan izlenilen videoların, yapılan fotoğraf paylaşımlarının, internet kotasını düşürmemesi de, özellikle öğrencilerin oldukça fazla ilgisini çekmektedir.

Yalın internet paketiyle, evlerinde telefon kullanmak istemeyenlerde, aylık küçük bir ücret karşılığında telefon bağlantısı olmadan kesintisiz internet keyfini yaşayacaklar.

Türkiye ‘nin ( İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya gibi ) dört bir yanında bayisi ve yetkili merkezi olması, ücretsiz kurulum ve teknik servis imkanı, müşterilerinin tercih nedenleri arasında yer alıyor.

Bireysel ve Ticari kullanım olmak üzere, iki çeşit abonelik imkanı sunan D-Smart, müşterilerine ödeme konusunda da kolaylıklar yapmaktadır. Sunny, Samsung, Next gibi önde gelen bilişim ve teknoloji firmalarıyla birlikte çalışması, onların elektronik ve bilgisayar ürünlerini kullanması, kaliteli bir hizmet için dikkat çeken unsurlardan biridir. 

Yeni aboneliklerde, uydu alıcısı yada modemi ücretsiz veren D-Smart, eski müşterileri içinde cüzzi bir fiyat karşısında bu hizmeti sağlamaktadır.

D-Smart Paketler
Giriş Paketi, Spor Paketi, Sinema Paketi, Dizi Paketi, Süper Paket ve Mega Paket olmak üzere 6 paket çeşidi mevcuttur. Fakat isteğe göre paketler üzerinde ekleme ve çıkarma yapılabilmektedir.

Binanızda var olan merkezi sistem ( Turksat ) kablolamaya uygun olduğundan, ekstra çanak anten alma derdiniz olmayacaktır. D-Smart uydu cihazınızın bağlantılarını yaptıktan, D-Smart kartınızı modülüne uygun bir şekilde taktıktan sonra, gerekli kurulum ayarlarını otomatik olarak yapabilirsiniz.

Her türlü yardım için, dsmart.com.tr üzerinden online olarak destek alabilir yada 0850 266 0266 telefon numarasıyla iletişim kurabilir ve kullanım ve fatura bilgilerinizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.