Çünkü bahsedeceğimiz hediye platformu ikinizin ismi yazan yahut resmiyle kaplı herhangi bir hediyelik eşyadan çok daha yaratıcı seçenekler sunuyor. Bundan emin olabilirsiniz. Eşyalar çiftler için çok şey ifade edebilir ancak unutulmazlık ve pozitif enerji verme kısmında geride kalabiliyor. Üstelik gelişimin zirvede olduğu bir dönemde yaşıyorken basitleşmeleri ve sıradanlaşmaları kaçınılmaz hale geliyor. 50 yıl önce çiftler birbirlerine verdikleri mendillerine bakıp birbirlerini düşünürlerdi ve zaten boş zamanlarında ilgilendikleri birkaç eşya dışında seçenekleri yoktu. Bu yüzden her şey çok daha değerli ve anlamlıydı. Şimdi ise sevdiğiniz kişiyi özlediğinizde tek tıkla aramanız yeterli. Ayrıca dikkat ettiyseniz, aranızdaki ilişkiyi güzelleştiren kaç yıl geçerse geçsin anılar, birlikte geçirilen güzel zamanlar oluyor. bodo deneyim hediyeleri bu durumda size en anlamlı çift hediyelerini sunuyor. Deneyim hediye konseptiyle birlikte geçirilecek özel zamanlar sunuyor.

Çiftlere hediye tavsiyeleri

İşten güçten, okuldan, ev rutinlerinden arta kalan vakitleri sizce yeterince verimli değerlendirebiliyor muyuz? Sahilde ailecek bisiklet sürerek sohbet etmek bizim için kolay ve ulaşılabilir bir imkanken herkes telefonlarıyla kendi dünyalarına sinmiyor mu? Sevdiklerimizle birlikte doyasıya eğlenebileceğimiz binlerce imkan sunan bu şehirde kutlamalarımızı bile pasta ve kafe oturmalarına sığdırıyoruz. Bunları neden mi anlatıyoruz? Çünkü bodo’nun çiftler için hazırladığı hediye tavsiyeleri tam da güzellikleri yaşama kazandırabileceğimiz türden! ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Tekno’’, ‘’Romantik’’, ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Restoranlar’’, ‘’Tatil’’ ve ‘’Yeni Deneyimler’’ alanlarında çiftlerin beraber keşfedecekleri onlarca sürpriz bekliyor! Aile bireylerinizden, arkadaş çevrenizden, akrabalarınızdan bazı çiftlere yahut kendiniz ve sevdiğiniz kişiye sunabilmek adına aradığınız çiftlere muhteşem hediye tavsiyeleri https://bodo.com/tr/hediyeler/ciftlere/.

Çiftlere hediye fikirleri

Bu deneyim hediyeleri sayesinde çiftler, birlikte yeni şeyler keşfedebilmenin tadını çıkardığında, aralarındaki sevgi bağlarına daha sıkı düğümler ekleyecekler. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’, uzun yıllar sürdürdükleri evliliklerinin bu seneki yıldönümünü kutlayan anne ve babanıza! Arkadaşlarınıza düğün hediyesi olarak düğün sonrası hak ettikleri dinlenmeyi sunun, ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Shiatsu Masajı’’. Soluksuz maceraları yaşamış ancak bunu henüz denememiş enerjik çiftlere, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Sevgilinizle birlikte dilediğiniz yere uçmak bodo ile çok kolay! ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Eşinizle bu hafta sonu, omuz omuza vereceğiniz bir mücadeleye hazır olun! ‘’İki Kişi için Tırmanış Eğitimi’’. Birbirlerine olduğu gibi sanata da aşık olanlara ‘’İki Kişi için Heykel Atölyesi’’. bodo’yu tanımak için hiç vakit kaybetmeyin!