Bu yıl 12. kez gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk ve en büyük elektronik müzik festivali ‘Burn Electronica Festival’’a ücretsiz katılmak hatta Çeşme festivalinin VIP davetlisi olmak ister misiniz?

2004 yılından beri 150.000’i aşkın müzik severi ve dünyaca ünlü 600’den fazla sanatçıyı ağırlayan Electronica Festival, burn Enerji İçeceği ana sponsorluğunda ve FG 93.7 ev sahipliğinde 5-6 Temmuz Çeşme ve 13-14 Ağustos Istanbul festivalleriyle yılın en büyük elektronik müzik buluşmasına hazırlanıyor! Siz de burn Enerji İçeceği’nin sürpriz hediyelerinden birini kazanmak ve yılın festivaline ücretsiz katılmak için burnenergyturkiye.com'a tıklayabilir veya hemen size en yakın Migros’tan bir kutu burn Enerji İçeceği alarak çekilişe katılabilirsiniz!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği’nden 5 kişi çift kişilik 3 gün 2 gece konaklamalı Çeşme Electronica Festival VIP giriş bileti, 5 kişi çift kişilik 3 gün 2 gece konaklamalı İstanbul Electronica Festival VIP giriş bileti, 50 çift Çeşme Electronica Festival bileti, 25 çift İstanbul Electronica Festival bileti, 80 kişi ise Pioneer HDJ 700 profesyonel DJ kulaklığı kazanacak!

burn Enerji İçeceği’nin hediyelerinden birini kazanmak için ne yapmalısınız?

- 12 Haziran 2016’ya kadar burnenergyturkiye.com adresinden kayıt olarak “festivale ben gitmeliyim çünkü” cümlesini en yaratıcı ve en etkileyici şekilde tamamlayarak, jürinin seçtiği şanslı isimlerden biri olabilirsiniz.

- Ya da size en yakın Migros’a giderek 19 Haziran’a kadar burn Enerji İçeceği alın, hemen bir çekiliş hakkı kazanın! 4’lü paketlerde 3 çekiliş hakkı, kutularda ise tek hakkınız olacaktır. Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli kart sahipleri çekilişe katılabilecekler.

Burn Electronica Festival, 12. senesinde her iki şehirde de kendinizi 2 gün boyunca müziğin, denizin ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde bulacağınız bir festival deneyimi sunuyor. Aralarında John Digweed, Tiga, Nick Monaco, Nora En Pure ve Wolf+Lamb’in de bulunduğu elektronik müzik sahnesinin son dönemde en başarılı isimleri eşliğinde 2 gün boyunca farklı sahnelerde aralıksız sürecek müzik deneyiminin yanı sıra, bir çok aktivite, workshop, özel lezzetler ve pop-up shop’lar da festival tutkunlarını bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için: www. burnenergyturkiye.com