ANKARA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı kutladı. 

Bakan Bozdağ, şu ifadeleri paylaştı:

"Yeni Genel Başkanı'mız ve Başbakanı'mız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Rabb'im, daima yardımcısı ve koruyucusu olsun. Türkiye'yi havadan, karadan, raydan ve denizden birbirine bağlayan Yıldırım, Başbakan olarak daha büyük proje, eser, hizmetlere imza atacaktır. Yaptıkları yapacaklarının, başardıkları başaracaklarının teminatıdır. Vakit, yeni bir heyecanla, tazelenmiş bir nefesle ve hep birlikte, milletimiz ve ülkemiz için koşma vaktidir. Haydi Bismillah."

"Hedeflerimizden hiç sapmadık"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da Twitter hesabından, "Genel Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" değerlendirmesini yaptı.

AK Parti'nin 22 Mayıs Pazar gerçekleştirilecek kongreyle aynı güç ve birliktelikle yola devam edeceğini belirten Sarı, şunları kaydetti:

"Hiçbir güç AK Parti'yi millete hizmet yolundan ayıramaz, ayıramayacak. 14 Ağustos 2001'de 'Aydınlığa açık karanlığa kapalı' diyerek çıktığımız bu yolda hedeflerimizden hiç sapmadık. Davamızdan hiç vazgeçmedik. 'Türkiye için büyük hayallerimiz var' dedik ve hayallerimizi hep gerçeğe dönüştürdük. Bu kutlu yürüyüşte tüm dava arkadaşlarımla yan yana, omuz omuza yürüyor olmanın gururunu yaşıyorum."