Türkiye ‘nin İstanbul ( Kadıköy, Bakırköy, Ataköy, Beylikdüzü, Taksim, Bakırköy, Yeşilköy, Beşiktaş, Beyoğlu gibi ileçelerde ) başta olmak üzere, hemen hemen tüm büyükşehirlerde, günlük olarak kiraya verilen ev yada daireler mevcuttur. Son birkaç yıl içinde oldukça artan bu hizmetler, hem satıcı hem kiracı için çok faydalı olmaktadır.

Yaz ayları ( Haziran, Temmuz, Ağustos, ) başta olmak üzere, yıl içindeki tüm aylarda ( Nisan, Aralık, Ocak, Eylül gibi ), 7 gün 24 saat kiralayabileceğiniz ev yada daireler mevcuttur. Daha fazla bilgi için http://www.bakirkoygunlukevkiralama.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi sizlere, günlük olarak kiralayabileceğiniz bu ev yada daireler hakkında biraz bilgi verelim. Bu tip konutların bazı özellikleri oldukça önemlidir. Emlak sitelerinde, satılık yada kiralık olarak bulunan bu konutlarda ilk önemseyeceğiniz nokta, güvenilir olmasıdır. Bu sebeple kimden kiraladığınız önemlidir. Referansları olan birini tercih etmeniz, bu aşamayı atlatmak için ilk adım olacaktır. Güvenlik olan bir sitede bulunması da, tercih nedeniniz olabilir. Şehir merkezinde bulunan, deniz manzaralı Lüks Residence ‘larda böyle bir sorununuz olmayacaktır.

Bu tarz evler, zaten full eşyalı ( Buzdolabı, Tv, İnternet, Yatak, Klima, Ütü, Saat, Telefon, Uydu alıcısı vs. ) olmaktadır. Fakat içerisinde bulunan eşyaların temiz ve sağlam olması da, dikkat etmeniz gereken özelliklerden bir tanesidir. Mutfak, banyo gibi odalarının bulunması da, ihtiyaçlarınız doğrultusunda önemlidir.

Günlük olarak kiralama işini yapabileceğiniz bu konutlar, bir apartman dairesi, bir villa, bir apart yada müstakil bir ev olabilir. Yada güvenlikli bir site içerisinde bulunan bir binanın kral dairesi olabilir. 1+1 stüdyo daire yada 400 metrekare suit bir daire olabilir. Bu tamamen sizin seçiminize kalmış.

Özellikle kış aylarında kiralık bir daire arıyorsanız, doğalgaz kombili olmasına özen gösterin. Çünkü sadece klima olan bir evde, yeterli derecede ısınma ihtiyacını karşılayamayabilirsiniz.

Bu tarz evleri, günlük, haftalık yada saatlik kiralayabilirsiniz. Fakat kiralamadan önce, firmaya yada kişiye telefonla ulaşarak, rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Bu görüşme esnasında, gece mi gündüz mü kalacağınızı, kaç kişilik bir oda yada ev istediğinizi, kısacası aklınıza takılan tüm konuları belirtip, bir fiyat teklifi almanız sizin yararınıza olacaktır.

Güzel, konforlu, temiz bir ev kiralamak herkesin isteğidir. Fakat piyasada sadece para kazanmaya odaklanmış, müşteri memnuniyetini önemsemeyen o kadar çok kişi var ki, hayal ettiğiniz gibi bir ev kiralamak çoğu zaman mucize oluyor. İşte bu noktada, gerek yazımızda bahsettiğimiz özelliklere dikkat ederek, gerek Google arama motorunu kullanarak, en uygun fiyatlı, en kaliteli firmayı yada ev sahibini bulmaya çalışmalısınız.

Bakırköy Günlük Kiralık Ev

Bir iş yada tatil için İstanbul’un Bakırköy ilçesinde gideceksiniz. Oteller ya pahalı geliyor yada siz otelde rahat edemiyorsunuz. Kaç saat, hafta yada ay kalacaksanız, ona göre uygun bir kiralık ev yada daire bakıyorsunuz. Google arama çubuğuna “ Bakırköy günlük kiralık ev “ yazdınız. Karşınıza bir sürü seçenek geldi. Peki ama bunlardan hangileri yada kaç tanesi size uygun ? İşte bu sorunun cevabını bulmak çok önemli.

Rental ( kira bedeli ) kadar, sahip olduğu özellikler, firmanın yada mülk sahibinin kurumsal olarak çalışması, şehir yada alışveriş merkezlerine yakın olması, Facebook, forum yada Twitter gibi mecralarda olumlu mesaj yada yorumlar alması, bütçenize uygun yani ucuz olması, internet, tv gibi hizmetlerin ücretsiz kullanıma sunulması dikkat etmeniz gereken diğer noktalardır.

İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biri olan Bakırköy, günlük kiralık daire seçeneklerinin de hayli fazla olduğu ilçelerden biri. 1+1, 2+1, 3+1 gibi oda sayısı seçeneklerinden, tatilinizi geçireceğiniz kişi sayısına göre tercih yapabilirsiniz. Lüx konfor sağlayan pahalı evlerin yanında, daha mütevazi, daha ucuz fiyatlı evlerde sizlerin seçiminize kalıyor. Otellerin o resmi havasından sıyrılıp, ev rahatlığında bir tatil geçirmek için, günlük kiraya verilen evler tam size göre. Aynı otellerde ki gibi bir temizlik anlayışının olması, havlu, çarşaf, nevresim gibi eşyaların günlük olarak değişmesi de, bu evlerin artı yanlarından.

Bakırköy günlük kiralık daire ev fiyatları, sahip olduğu özelliklere, bulunduğu konuma, büyüklüğüne göre değişkenlik gösterse de, size sunduğu konfor ve otel fiyatlarının çok altında kalması nedeniyle, kesinlikle çok daha avantajlıdır. Sizlerde bu rahatlığı ve konforu, daha ucuz fiyata yaşamak istiyorsanız, tercihinizi mutlaka günlük kiralık ev yada dairelerden yana kullanmalısınız.

Konu hakkında yazdığımız diğer yazı olan "Günlük Ev Kiralarken Sizlere Rahatlık Sunuyoruz" yazımızı henüz okumadıysanız, ilgili içeriği ziyaret edip daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.