Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı,Adaylar sınav giriş yerlerini öğrenmek için öğrenci sistemi üzerinden giriş yaparak  sınav giriş belgelerini alabilirler.sınav programına göre 16-17 nisan 2016 tarihinde yapılacak olan sınav AÖF ara sınavı oluyor. 

AÖF Açıköğretim Fakültesi ara sınav için giriş belgelerini alabilirsiniz ,AÖF sınav giriş yerleri belli oldu adaylar AÖF sınav giriş belgelerini  öğrenci sistemine girerek sorgulayabilirler.16-17 nisan 2016 tarihinde yapılacak olan sınav hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak diye bekleyen öğrencilere haber bugün geldi ve sınav giriş yerleri belli oldu. Sınav heyacanı yaşayan adaylarınen çok merak ettikleri  AÖF sınav soruları adaylar önceden  AÖF sınav yerleri hakkında bilgi sahibi olurlarsa sınav günü daha hazırlıklı olacaklardır.AÖF kayıt işlemini yaptıran her adayın gireceği sınav günü 16-17 nisan 2016 .

Bu link'e tıklayarak sınav yerinizi öğrenebilirsiniz.

https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/

 

AÖF ara sınav giriş yerlerine gittiğinizde yanınızda kimlik,AÖF sınav giriş belgesi mutlaka bulunmalıdır ve sınav bina,salon,sıra no tarih ve saate dikkat edilmelidir.Açıköğretim Fakültesi Sınavına girecek adayların sınav giriş yerine 1 saat önce gelmeleri gerekmektedir.

 

Sınavdan sonra ençok merak edilen ise AÖF sınav sonuçları oluyor.sonuçlar sınavların ardından 4 hafta  gibi bir sürede açıklanıyor.   

 

Ayrıca Açıköğretim sistemi kullanılarak Sınav programları e sertifika programları,eğitim programları,işletme fakülteleri sertifika programları gibi birçok bölüme erişebilirsiniz.Öğrenci girişi yaparak Açıköğretim iktisat ve işletme fakülteleri bahar dönemi duyurusu yada ara sınav duyurusu gibi birçok işleme ulaşabilirsiniz.

 

Anadolu Üniversitesi Akademik programlar ve sertifika programaları gibi konulardada sistemden bilgi alabilirsiniz. AÖF Öğrenci sistemi sıkça sorulan sorular bölümünden sorun öğrenin bölümünden TCKN ve şirfe girerek takvim,yenileme,danışmanlık ve değerlendirme,lisans ,önlisans ile ilgili bilgilendirilme muafiyet,yarıyıllara ait gerekli bilgilere ve diğer önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.