Antalya ve bazı ilçelerde akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiği denizlerde ise kuzey yönlerden fırtına beklendiği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, kuzey yönlerden esen rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetli, Muğla sahil kesimi ile Antalya merkez, Kemer, Serik ve Manavgat ilçelerinde zaman zaman fırtına şeklinde eseceği bildirildi.
Açıklamaya göre, Antalya açıklarında rüzgar kuzey ve kuzeybatıdan 4 ile 6, öğleden sonra Kalkan-Demre arası 6 ile 8, akşam saatlerinden itibaren Antalya Körfezi'nde 7 ile 9 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1 ile 2,5 metre, Antalya Körfez açıklarında akşam 2,5 ile 4 metre arasında olacak.
- İç kesimlerde don
Gece Isparta ve Burdur il geneli ile Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçelerinin yükseklerinde hafif şiddette don olayı beklendiği de bildirildi.
Bu arada sahil az bulutlu, iç kesimler parçalı bulutlu geçecek. Sahil kesimlerde sıcaklık 1-2 derece artacak, iç kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacak.