Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 8 Aralık'ta elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den (EDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Çankırı'nın Çerkeş, Merkez ve Orta ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00, Karabük'ün Eflani, Eskipazar, Merkez, Safranbolu ve Yenice ilçelerindeki bazı mahallelerinde de 01.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı gün, Kastamonu'nun Daday, Merkez ve Taşköprü ilçelerindeki bazı mahallelerde 09.00-18.00, Zonguldak'ın Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Kozlu ve Merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylarla kesintinin saat bilgilerine Başkent EDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesinti Listesi ve Haritası" bölümünden ulaşabilecek.