30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla yetkililer Güngören Kaymakamlığı’nda bir araya geldi.

Kaymakamlık önünde düzenlenen çelenk sunma programına henüz görevine başlamayan yeni kaymakam Zafer Orhan’nın yerine kutlama programına İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Güran, Garnizon Komutanı Deniz İkmal Albay Recep Aziz Dikmen ve Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın yanı sıra, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl kutlama programı Çelenk sunma programının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program sone erdi.

Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “90 yıl önce 30 Ağustos Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle ordusuyla topyekün verdiği bir savaşın ulusal benliğini kurtarıldığı ve zafer destanını yazıldığı gündür. Büyük Önder Mustafa Kemal'in komutasındaki Türk ordusunun bağımsızlığımızın kazanılması amacıyla verdiği savaş büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Buradan şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.