Zihnimizi kurcalıyorlar.
Dinamik hedeflerimiz, kutsal gen olmamız onlar için tehlike.
Zihnimizi etkiliyorlar!

Toplum olarak örf ve adetlerimiz bir hedef halinde. Bilinç ve bilinçaltı telkin mesajları ile hem bölgesel hem de topyekûn etki alanımıza girdiler. Elbette bu millet boş değil! Elbette bu milletin arkası sağlam, geçmişi  sağlam, ruhu sağlam, mazisi  sağlam. Ricali gayb erleri ve paşaların nice evliyaullahların maneviyatı  koruması altında bir milletiz. Çarıklı erkânı harp, uhrevi âlemin erleri ve görünmeyen ordumuz var!

Çok şükür!

Bir düşünün nice devletini ve milletini seven devlet adamları, bürokratlar, yazarlar, akademisyenler, şehit edildi. Siz meselenin özü nedir biliyor musunuz?  Allahualem en iyisini bilir.

Fakat göklerde ve yerlerde öyle savaşçılar var ki
Bu millet nice savaşları kazanmış nice oyunları ilahi güçle maneviyat ile bozmuştur.

Milletimizin genlerindeki asıl kanın muhteviyatını anlamak ve çözmek için çok deneyler çok çalışmalar yaptılar!  Kaç  deney?? Kaç çalışma ??  Yapılan her deney  her çalışma TÜRK milletinin asil kanının muhteviyatını çözmek içindir.. ABD’ye giden  kan örnekleri, CIA ‘dan gelen raporlar. Metafizik aleminin ajanları,  bizden üç beş kuruşa  bilgi aldıkları medyumlar , cinciler yiyici tayfaları..?? Neler yaptılar  neler ??

Ama çözemediler!

Genlerimizdeki sprint hali fark ettiler!

Türk milletinin genlerindeki kutsaliyeti fark ederek bu ilahi âlemin gücünü kırmak ve bozmak isteyenler milletimizin iç âlemine girerek dünyevi ve uhrevi âlemin arasında ince çizgileri tek tek ince ince doğranır hale getirmek istiyorlar. İşte bu yüzden zihnimizin en küçük hücresine kadar nöronlar ve daha altına inerek aksonlara, sinapslara oradan tüm nöron yapı sistemi ile bizi çözmek, bizi başka bir deyişle soysuz bir toplum zombi sürümü olan birer işe yaramaz adamlar,işe yaramaz köle insanlar yığınına dönüştürme programı uyguluyorlar!

Ahlakın sınırları zorlanıyor!
Merhametin sınırlarında sinir uçlarını zorluyorlar.

Toplumun en alt kademesinden en üst kademesine kadar yaş aralığını gözetmeksizin 
Zehirliyorlar. Zihnimizi zehirliyorlar, geleceğimizi ipotek altına almaya çalışıyorlar. Türk milletinin içindeki genleri bozmak en ince sinir uçlarına kadar takatimizi zorluyorlar.

Edep, hayâ, terbiye sınırlarımızı zorluyorlar, tepkimizi ölçüyorlar…
İnancımızı ölçüyorlar…

Havadan, sudan, karadan
Gıdadan...  ZEHİRLİYORLAR.

Basit değil! Hemen değil!
Yavaş, yavaş... Yapıyorlar!


Bizleri içeriden vuramaya çalışıyorlar, sonrası ise malum işgal. Önce zihin işgali sonrası toprak işgali

FARKEDİN!




Bilmiyorlardı ki görünmez ordumuz var.

Onlar bilselerdi bizim vatan sevdalısı olan yiğitlerimizi şehit etmezlerdi. Ne kadar çok plan yaparlarsa yapsınlar bizden vatan evlatlarını bu dünyada alsalar da görünmez âlemin, ilahi gücü bizimle.
Şairin dediği gibi, bu ordu son ordusudur İslam’ın. Açılacak her pencerede gelecek olan maneviyat özleri var. Onlar var. Görünmez ordu var.

Ne diyor Kelam,
Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154)  Şehitler yeryüzünde uhrevi âlemin görünmez ordusu olmaya devam edecektir.