Rakip kaleye gol atamadığımız sürece ne kadar iyi mücadele etsek bile sonuca faydası olmadığını Antalyaspor karşısında bir kez daha gördük. Maçın başında Ufuk’un güzel golüne engel olamayan Fenerbahçe maça geride başlamanın vermiş olduğu moral bozukluğunu çabuk atlattı.

***

Fenerbahçe, Antalyaspor kalesini tabiri caizse abluka altına almasına rağmen bir türlü beklenilen golü atamadı. Maç boyunca toplamda 26 şut,%75 topla oynama,586 başarılı pas yapan ve 10 korner kullanmasına rağmen golü bulamayan Fenerbahçe, bir darbede maçın hakemi  Yaşar Kemal Uğurlu’nun verdiği kötü kararlardan yedi.  30.dakikada Diego’nun topu elle kesmesine rağmen VAR ekibi pozisyonu devam ettirerek milyonlarca Fenerbahçe hakkını yemiştir.

***

Köşe yazımın başında dediğim gibi, ne kadar iyi oynarsanız oynayın ne kadar pozisyona girerseniz girin önemli olan meşin yuvarlağı kale çizgisinden geçirmediğiniz sürece pek bir anlamı kalmıyor. Umarım milli maç arasından sonra oynanacak olan Denizlispor maçında pozisyonları gollerle sonuçlandıran Fenerbahçe izleriz