Son zamanlarda garip şeyler oluyor. Biz Türkiye güçlenecek derken, ileriye emin adımlar ile gidiyoruz derken bir şeylerinde garip bir hal aldığını işlerin yolunda gitmediğini de görür hale geliyoruz.

Önümüzde ki süreçte yeni bir siyasi anlayışın içerisine girileceğini hep beraber göreceğiz.

Fetö ile mücadelede tehlikenin bitmediğini artık herkes biliyorken siyasi erk'in bu konuda yeterince konuyu ele aldığını sanmıyorum.

Evet, halen kripto fetöcüler aktif haldeler 

Yargının onlar tarafından kritik noktalarda ele alındığı aşikâr. Yargıda bekleyen yüzlerce davanın ve soruşturma kovuşturmanın birileri tarafından sabote edilecek kararlar ile ger dönmesi durumun vahametini ortaya koyuyor.

(AJAN )Rahip Brunson olayı gibi?

Brunson olayı konuşulacaktır. Bitmeyecektir.

Ama görünen bir gerçek var ki iktidar irtifa kaybediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi kendi kendini lağv ediyor.

Üzülerek söylüyorum 

Gladyatör Türkiye rolü biçilmiş bir yönetime ara gazı vermişler gidiyorlar.

Eğer bu vatanın namuslu, vatansever evlatlarına kapılar kapatılıp şakşakçı takımı ön plana çıkarsa çöküş başlar

Evet, sinyaller verildi 

Çöküşü başlatıyorlar?

Beştepe’ye atanan” Danışmanlar” Türkiye’nin siyasetini bitirdi adeta rezil ettiler. Brunson olayı bir çöküşün sinyalini veriyor. Yaptırım gücü olmayan ülke durumuna düşürülmek isteniyoruz. Onun bunun ayağına gidip siyaset olmaz.

Bunlar hayra alamet değil! Çöküşün ayak sesleri. Yakın da yıkılma başlar 2023’den sonra Türkiye’ye biçilen Gladyatör rolü daha etkin olacak.  Hanedanlar dünyadaki tüm devletleri kontrol altına almaya çalışacaktır. Hanedanlar cumhuriyet rejimi olan ülkeleri hedef alıyorlar.

Dünyadaki tüm cumhuriyet yönetim sistemlerini  “Federal” devletlere çevirip bağımsız eyaletlere bölecekler. Derebeyliği sistemi gibi yani olacak olanların önüne geçilmez ise,  Türkiye 5 eyalete bölünecek. Her eyaletin başın da bir tane elitlerin temsilciliğini yapan aile olacak

10 yıl sonra Türkiye’yi 5 bilemediniz 6 aile yönetir… Bunlar da yeni nesil hanedan aileler olacaktır.

Ekonomik olarak başlatılan savaştan galip çıkmaya çalıştıkça başka yerden vuruyorlar. Yakın da vururlar kilidi Hazine zaten Rothshild’e verildi. Bakan Damat Bey istediği kadar açıklama yapsın.

Hanedanlar sistemi Bakan Damat Bey üstünden kontrol ediyorlar.

Danışmanların ise hanedanların elinde piyon olduğu belli! Yukarıda kimse danışmanlardan millilikten bahsetmesin. Adamlar beş yıl için de dünya taşıt trafiğini havaya kaldıracaklar. Tüm devletlerin sınırlarını kaldırıp Tek dünya trafiği parası teknolojisi yapacaklar!

Bizimkiler hala daha yerli taşıt peşinde oldu olacak modunda

Hayret ve gülünçlük bir durum.

Bence keskin bir viraj var ve bu virajı REİS görüyor!

Görmeli! 

Reis belki beni dikkate almayacaktır. Ama yine de yazıyorum.

Reis! Aman dikkat bu danışmanların senin iyiliğini istemiyor. Bak şimdiden küskünler ordusu oluştu. Sokak Reis Sokak!  Sokağın nabzı çok önemli millet den uzaklaşma Reis! Danışmanlar Reis! Danışmanların devletimizin gidişatını olumsuz etkiliyor. Eğer içeride hain varsa kapı kilit tutmaz Reis!

Aman Reis dikkat!

Devletlerin yapısı değişip sınırlar kalkarsa trafiği de havaya alırlarsa dünyanın her yerinden insanlar istedikleri ülkeye gidip gelecek. Böyle bir imkânı hiç kimse reddetmez

O yüzden herkes çip taşımayı şirketlerin bastığı dijital parayı kullanmayı seve seve kabul edecektir

Daha ne diyebilirim? Üzülerek söylüyorum Reis !

Bu devlet kendi öz evlatlarıyla yüzleşmeli birilerinin lafıyla hainleri göreve atadığı sürece; Gladyatör Türkiye haydi! gazını alıp sonunda hüsrana uğrayabilir.

Bilenler dışlandı. Bilmeyenler güç içinde yüzüyor hiçbir şeyde yapılmıyor ne garip?