Gerçek zenginlik, sahip olunan zenginliği herkesle paylaşmaktır ve bu zenginliği herkese beklentisiz hizmette kullanmaktır. Gerçek zenginliğin belirtisi tatmin, huzurlu ve mutlu olmaktır. İsteklerle rahatsız olmayan insan, gerçekten zengindir. Örnek olarak, trilyonları olan insan tatmin ve huzurlu değilse, o zenginliğin ona hiçbir yararı yoktur. 

Zenginlik konusunda en önemli husus, zenginliğin nasıl kullanılması gerektiğidir. Zenginlik kendi kendine mutluluk vermez, onun kullanılması mutluluk verir Kimse zengin olmak için zengin olmak istemez, bu zenginliği kullanarak mutlu olmak için zengin olmak ister. Zenginlik, insana istediği her şeyi elde etme imkanı sağlar.

Zenginlik sadece dünyevi zevkleri karşılamak için kullanıldığında, insan gitgide daha doyumsuz ve tatminsiz olur. Bencilce kullanılan zenginlik insanı mutsuz eder ama insanlık için, vermek ve paylaşmak için kullanılan zenginlik insana büyük bir haz ve saadet verir. Siz, zenginliği insanlıkla paylaşmak için kullandığınızda zenginlik katlanarak artar. Hiçbir beklentiniz olmaz ve o zaman zenginlik size yağmaya devam eder. 

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Zengin Olma Sanatı değişim programı sayesinde gerçek zenginliğe kavuşarak huzura ve mutluluğa erişeceksiniz,

Geçici ve yapay olandan ayrılıp, kalıcı olarak saadet içinde yaşayacaksınız. 

Hayatı dolu dolu yaşayarak, her anınızı coşku içinde yaşayabileceksiniz. 

Dünyevi isteklerden özgürleşerek, tatmin ve bağımsız olacaksınız. 

Bencilliği aşarak, enerjinizi yükselteceksiniz. Nesnelerden özgür olarak, içsel tatminliğe ulaşacak ve gerçekten özgür olacaksınız. 

Artık eski istekleri istemeyince saadet, huzur ve saf mutluluk haline erişeceksiniz. Unutmayın ki, gerçek zenginlik, nesnel fakirlik demek değildir. Eğer koşulsuz sevgiye ve doğru isteklere sahipseniz, nesnel bolluk da kendiliğinden gelir, hatta çabalamadan…

Dilediğiniz her şey gerçekleşebilir, ama bunun için doğru isteklerde bulunmalısınız. Eğer içinizdeki sevgiyi herkese ayırt etmeksizin akıtırsanız bolluk, bereket içinde yüzeceksiniz. Düşündüğünüz, düşünmediğiniz her şey sizinle olacak. Gerçek fedakarlık budur ! 

Gerçekten zengin olmak zor değil, kolayı seçin ve doğru anahtarı bulun. 

İçinizdeki koşulsuz sevgi uyansın ve her tarafa sonsuz neşe, coşku, saadet yaysın...