Günaydın dostlar!

Ağrı’da gül yüzlü bir şehidimiz var ruhu şad olsun; mekanı cennettir elbet.

Lakin ŞEHİTLERİMİZE-GAZİLERİMİZE LAYIKMI YÖNETENLER-LAYIKMI TÜRK MİLLETİ? HAYIR.

30 Ağustos ZAFER BAYRAMI nedeni ile yayınlanan genelgede “GENİŞ KATILIMIN YASAKLANMASI”; aynen 19 Mayıs-aynen 23 Nisan’da olduğu gibi “CORONA VİRÜS” bahanesi ile oldu bu sene.

Biz buna alışığız yıllardır.18 yıldır CUMHURİYET BAYRAMININ, ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ VE ZAFER BAYRAMININ KADERİ BU.

Niçin? tabii ki BU BAYRAMLARI HALK İÇSELLEŞTİRDİ GENLERİNE KAZIDI.BU BAYRAMLAR ATATÜRK RUHU İLE EŞ VE ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN KALBİNDE.

BAYRAMLAR için RESMİ TÖRENLER YAPILMAK ZORUNDA KALINIYOR elbette; kanun ile düzenlenmiş çünkü. Ama HALKIN katılımı yasaklanıyor: BAYRAM RUHU UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR sistematik mi-bilerek/bilmeyerek mi? Ben bilemem-yapanlar bilir.

15 Temmuz 2016 öncesi hastalık, yurtdışı ve yurtiçi seyahatler vb. erteleme gerekçeleri çokça kullanıldı.

- Uygulama öyle ki: aynı zamana denk gelen kutlamalar; 19 Mayıs bir bahane ile ertelenirken; 29 Mayıs İstanbul’un fethi çoşku seli ile kutlandı HALK ile birlikte.

- LOZAN ANTLAŞMASI’NIN yıldönümü ve anmaları 24 Temmuz’da unutulur ve hatta yandaş medya tarafından “LOZAN” kötü manada tartışılırken; (bu sene üstelik VİRÜS tehlikesi olmasına rağmen) 15 Temmuz 2016’nın yıldönümünü çoşku ile HALKLA meydanlarda kutladık.

-26 Ağustos Malazgirt Zaferi, 949 yıl sonra o ruh ile aynı yerinde HALK ile birlikte kutlanırken; 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI’NA HALKIN KATILIMI ENGELLENDİ.

...

UNUTMAYIN BEYLER !

15 TEMMUZ SİZLERİN HATASI İDİ EMPERYALİZMİN KÖTÜLÜĞÜNÜ VE MAŞALARINI GEÇ KAVRADIĞINIZ İÇİN.

15 Temmuz 2016’da bizdik sokaklarda TERÖRİSTE DUR DİYEN!

UNUTMAYIN CENGİZ HAN’DA BİZİZ ATİLLA’DA.

UNUTMAYIN ALPARSLAN’DA BİZİZ FATİH VE OSMAN GAZİ’DE.

Ve ASLA UNUTMAYIN HEPİMİZ KESİNLİKLE ATATÜRK RUHUNU ALMIŞ ATATÜRK ÇOCUKLARIYIZ.

Ve yine hepimiz 98 yıl önce bugün tepeyi söz verdiği saatte alamadığı için İNTİHAR EDEN REŞAT ÇİĞİLTEPE’YİZ.