Sevgili Gençler,

İnternet mesajınız bizi çok sevindirdi. Türk Gençliği'nin inancını ve duyarlılığını sergileyen bu mesaj, geleceğe ait endişelerimizi büyük çapta giderdi.

Sahte bir Avrupa rüzgarına yakalanmış, sonbaharın sarı yaprakları gibi sağa sola savrulmaktayız.

Önce VATAN kadrolarında omuz omuza vermiş, ülkemizin birliği ve bölünmez bütünlüğü uğruna mücadele veren yazarlarımızın, bu yönde katkı sağlayan, duyarlı bir mesaj aldıklarında mücadele güçleri daha da artmaktadır.

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İbrahim Öztürk ve Murat Canver'in vatansever duygularını dile getiren mesajı bize güç katmıştır. Arkadaşlarımızın mesajı:

GENÇLERİN FERYADI

"Saygıdeğer hocamız,

Biz Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde öğrenim gören kendimizce vatanperver gençleriz. Ülkemizin geleceğinin karanlığa gömülmek istendiği bu günlerde vatanımız selamette olmadığından biz de kendi geleceğimizden endişeliyiz. Vatan toprakları peşkeş çekilirken gençler olarak elimiz kolumuz bağlı oturmak bizi kahrediyor. Bu şartlarda yapabileceğimiz en iyi şeyin doğru bilgiye doğru yerden ulaşmamız gerektiğini ve bunu da ancak Önce VATAN'dan sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Sizin de içinde bulunduğunuz sıkıntıların farkındayız fakat sizden temennimiz her ne olursa olsun gazetenizin yayınını durdurmamanızdır. Biz okuyucu olarak size gereken desteği vermeye hazırız. Fakat üniversitemizde gazetenizi bulamıyoruz. Sizden ricam kampüsümüzdeki gazete bayiisine en az iki tane olmak üzere Önce VATAN göndermenizdir. Biz Önce VATAN diyenler olarak gençliği uyandırmanın en iyi yolunun üniversitelerden geçtiğini düşünüyoruz. Sürekli okuyucularınız olarak Önce VATAN'ı yalnız bizim üniversitemizde değil tüm üniversitelerde görmek istiyoruz...

İbrahim Öztürk-Murat Canver"

Sevgili gençler, Önce VATAN meşalesi sönmeyecek, Allah'ın izniyle bu bayrak yere düşmeyecektir.

Bu gazeteyi yaşatmak ve yayınını sonsuza dek sürdürebilmek için sizin gibi vatansever gençler sahip çıktığı sürece, ülkemizin geleceği karanlığa gömülmeyecektir.

Ekonomik sıkıntılarımız, bizi mücadele azmimizden vazgeçiremeyecektir.

Sayfalarımızda biraz azalma olabilir, ama yazarlarımızda ve fikri düzeyimizde sürekli bir yükselme olacaktır.

Günlük 30-40 sayfa olarak yayınlanan gazetelerin 20-30 sayfası sırf reklamdır. Yoksa bu gazeteler içerik olarak bizden üstün değildir.

Bunun takdiri içinde olan okurlarımıza yürekten teşekkür ederiz ve bağlılıklarının devamını diliyoruz.

NOT: Üniversitenizin kampüsüne gazetemiz gönderilecektir. İlgilerinize en içten teşekkürler.

Kişinin gönlüne göre verir Mevlâ

Türk Atasözü