Bugün günlerden 10 Ocak 2018 Çarşamba ‘’ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’  tüm emekçi ve çalışan gazetecilerin günleri aydın ve ağrısız olsun dilerim.Her ne kadar gazetede gönüllü köşe yazarı olsamda sonuçta aynı  aileye(Gazeteciler)’e mensup olarak kendime çalışmalıyım bugün bende birşeyler yapmalıyım ortak bir konuyu işleyen röportajım neden olmasın diyerek Diş doktorunun yolunu tuttum uzun zamandır ağrıyan dişimi tedavi ettirmek ve aynı zamanda bir diş hekimiyle röportaj yapmak istiyordum .

Öncelikle diş kanalımda unutulmuş iğne ucunu başarılı bir operasyonla çıkarıp beni sağlığıma kavuşturan akabinde gülebilmemi sağlayan değerli Hekim’’MSC Dt. Emrah GENCELİ Beyefendiye KLİNİK İSTANBUL(Mecidiyeköy) ve ekibine  gönülden teşekkür ediyorum. 

Ülkemizde böyle başarılı,özverili,insancıl  hekimlerin yetişmesi beni ayrıca onurlandırıyor ve Atatürk’ün anlamlı sözleri  düşüyor  aklıma ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz .Mustafa Kemal ATATÜRK’’

Hülya ASLAN-Merhaba Emrah Bey önceliğim şu ağrıyan dişim akabinde  bu gün ‘ Çalışan Gazeteciler ‘günü sizin bu konudaki fikirlerinizi almak isterim.

MSC.DT.  Emrah GENCELİ-Benimde önceliğim hastam sizin bu dişinizi tedavi ettikten sonra sorularınızı cevaplayacağım size ve gazetecilere ağrısız sorunsuz günler dilerim.

Hülya Aslan-İşte o gün sanki çalışırken diş sorununu çözmüş gazeteci konumundaydım dişime yapılan 45 dakikalık operasyonla diş kanalımda unutularak beni ağrılara gark eden iğne ucu Emrah hoca tarafından çıkarılmıştı.Materyalı hijyen bir tıbbı poşete koyup elime verdiler bu önemli delil beni sitemli yazmaya yöneltti.

Değerli hekimlerimiz lütfen  ameliyatlarda makas,gazlı bez,iğne bıçak bistüri cep telefonu gibi malzemelerinizi unutmayınız yahuuuu hele de şu selfi  işini operasyondan sonra yapsanız olmazmı  bizim gibi   .

Hülya ASLAN- Emrah bey neden gazetecilerin dişleri  herkesten  daha çok ağrır?

MSC.DT.  Emrah GENCELİ- Çünki gazetecilein sizinde yakından yaşadığınız gibi çok stresli bir mesleği var  ve stres dişlerin olduğu kadar tüm sorunlarında kaynağıdır. Ancak bizler  yanınızdayız dişleriniz ağrımadan da görüşelim gülüşelim sorunlar bitmez.