Türk Milleti'nin milli ve manevi değerlerini zayıflatma ve Türk Ulusu'nu parçalamak için yoğun bir çalışma sürdürülmektedir.

Biz Önce VATAN olarak, bu saldırıları, sık sık gündeme getirmekte ve ulusumuzun bu konuda tek yürek olması gerektiğini vurgulamaktayız.

Daha önce kurulduğunu duyurduğumuz "Gaspıralı Çalışma Grubu"nun çalışmalarını sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Gaspıralı Gurubunun yönetici, bölge temsilcileri ve adresi ile bir basın bültenine yer veriyoruz.

Okuyucularımızın ilgisini ve dayanışmaya destek olmalarını bekliyoruz.

MİLLİ TEPKİLERİ DİLE GETİRECEK GASPIRALI ÇALIŞMA GRUBU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Türk milleti söylemez, (kendi kendine) söylenir derler. İnsanımız yanlış yapana bırakın engel olmayı, sözlü tepkisini dahi ifade etmekten kaçınır hale ge(tiri)lmiş ve oluşan siyasi zeminde tamamen etkisizleştirilmiştir. Bu durum "yok oluş ve Türk soykırımı"na doğru gitmekte, milletimizi dünya siyasal sisteminden elini ayağını çekmeye zorlamaktadır. Yapılan yanlışlara karşı millet vicdanına tercüman olmak, milletin sesini yükseltmesine ortam hazırlamak, bu sesi muhataplarına en etkili şekilde duyurmak için Gaspıralı Çalışma Grubu oluşturulmuştur.

Sadece "istemezük" türünden tepkilerle kalmayacak, ülkenin ve toplumun huzuru için fikir ve projelerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız. "Türk Milletine, daha güvenli bir gelecek" için; "sen ben kavgası" yerine "Bilgi, kültür, teknoloji geliştirme, daha çok üretim, ihracat" konularını ülke gündemine yerleştireceğiz.

Türklüğü Rumeli'den attıkları gibi Anadolu'dan da atmanın son hazırlıklarını gözden geçirenlere seyirci kalmayacağız. İspanya'dan Endülüs Emevilerini 781 yıl sonra atanlar, iyi bilsinler ki yeni bin yılda da Anadolu'dayız. "Savaşta aslanlar gibi dövüşmeyenler, kadınlar gibi ağlarmış". Kadınlar gibi ağlamaya niyetli değiliz.

Yönetim: Ramazan Bakkal (Başkan)- Prof. Dr. Abdülkadir Donuk (2.Başkan)- Kemal Çapraz (Genel Sekreter) Kemal Cabıoğlu (Üye) Dr. Muhsin Kadıoğlu (Üye)

BÖLGE BAŞKANLARI: İsmail Karadavut-İç Anadolu, Ali Karadeniz-Karadeniz, Müeyyet Primoğlu-Doğu Anadolu, Duran Çolak-Güneydoğu Anadolu, Veysel Dönmez-Akdeniz, Selamet Yıldırım-Ege, Ramazan Bakkal-Marmara

Adres:

Cemal Nadir sokağı 13 Akşam İşhanı Cağaloğlu/İST

Tel: 0212 511 76 30 Faks: 0212 513 75 82

Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref yoktur.

Hz. Ali