Maç öncesi Ömer Faruk'un ilk 11'de görünce elbette mutlu olduk. Geleceği parlak, yetenekli genç kardeşimizi sahada izlemek büyük keyif. Ancak madem Ömer Faruk'u oynatabiliyoruz neden stoperde Gürkan Başkan'a şans veremiyoruz? diye kendi kendime sordum. 

Daha maçın başında Ozan Tufan'ın müdahalesiyle Sivasspor penaltı kazandı ve maça 1-0 önde başladı. Belki de asıl Mevki stoper olan Gürkan, Ozan'ın yerine savunmada oynasaydı belki de böyle  pozisyonda daha doğru hamle yapacaktı.

Tam ilk yarı bitmek üzereyken Vedat Muriqi'yi yapılan müdahale de hakem kırmızı mı verecek diye beklerken, ne kırmızı kart ne de, penaltı verilmediğini gördüğümüz de milyonlarca insan şok oldu. Bu pozisyona penaltı verilmeyecekse hangi pozisyona penaltı vereceksiniz?

Zaten pozisyonun devamında Sivasspor skoru 2-1 getirdi.

Zaman zaman etkili pozisyonlar yakalasakta genel olarak 3 puanı hak edecek oyunu sergileyemedik. 

Sonuç olarak hem kadro planlaması hem sahada oynanan mücadele hiç bir zaman kabul edebileceğimiz cinsten değildi. Zaman zaman Avrupa hayali kuruyoruz ancak rakiplerimiz puan kaybettikçe biz ayağımıza gelen fırsatları tepiyoruz. Bazı futbolcularımız da gördüğüm durum şu sezon bitse de kurtulsak..