Amerikalı ünlü moleküler biyolog DEAN HAMER 1998 yılından itibaren önemli bir araştırmaya imza attı. İnsan’a fiziksel özellikleri veren DNA kodlarında 6 yıllık bir araştırma ve inceleme sonucunda ALLAH’a inanç genini bulduğunu açıklamıştı.

Bu araştırmaları neticesinde insanoğlundaki 35 bin gen üzerinden MONOAMİN enzimlerinin salgılanmasından görevli 9 gen üzerine yoğunlaştı ve bu 9 GEN içerisinde ‘’EN BASKIN’’ VMAT2 GEN’nin inanç kavramlarını yönlendirdiğini keşfetti.

MONOAMİN enzimlerinin insan üzerindeki BİLİNÇ-ALGILAMA-ve HAFIZA gibi duyguları yönlendiriyor olması ve bu genin tam çalışması halinde kişi İNANÇLI HAFIZA KUVVETİ MİLLİ DEĞERLERİ ön planda olan bir hayat sürüyor. Fakat WMAP2 geni tam çalışmıyor ise kişinin İNANCI zayıf oluyor. 

Amerikalı genom projesi’nde çalışan DR Collins bu gen aktif değilse kişiler inançsız oluyor. Bu genin AKTİF OLMASI veya AKTİF OLMAMASI dışarıdan gelen bazı müdahaleler ile mümkün olabileceğini söylüyor. Dışarıdan gelen bu müdahale aslında bir FREKANS ve işitsel kulak ile duyamayacağımız ses dalgaları. VMAT2 GEN’in aktif olmaması için özel bir çalışma yapıldıktan sonra kişilerin ZİHİN KONTROL’ü  duygu ve düşüncelerinin inançlarının değişmesi Yönetilebilir ve Yönlendirilebilir insan haline hazır bir şekilde getirilerek kurgulanan oyunun hayata geçirilerek İNSAN’ları kendi düzenlerinin bir parçası gibi hareket etmesi kaçınılmaz bir durum haline dönüşüyor.

1917 yılında radyo dalgaları dünyaya tanıtıldı. Üzerinden çok geçmeden 1918-1920 yılları arasında İSPANYOL gribi tüm dünyayı esir aldı 2. Dünya savaşında RADAR’ların ortaya çıkması ile akabinde oluşan pandemikinfluenza salgınlarının ortaya çıkması...

Peki şuan dünyada en çok 5G istasyonu nerede var dersiniz.? Ben söyleyeyim VUHAN’da CORONA virüsü Covit-19 ilk defa ÇİN’in Vuhan şehrinde ortaya çıkmıştı. Ne gariptir ki Corona virüs salgınları ilk kez 5G test istasyonlarının olduğu ülke ve şehirlerde ortaya çıkmış olması. 

Ve 5G teknolojisi bizim DNA ve zihinlerimize uzaktan hükmetme yönetme projesimi? Zamanla yaşayıp göreceğiz. Lakin insan söylemeden edemiyor  5G teknolojisi ile çocuklarımızın ülke insanımızın ve bizlerin daha hızlı bir zihin kontrolü ve sağlıksal sorunlar ile yüzleşeceğimizi zaman içerisinde hayatımızda tecrübe edeceğimiz kaçınılmaz bir sonuç. 

Dünyamızda yaşanan her ciddi bir vaka’dan önce dünya’da rezonans değişikliği görülmektedir. 

5G istasyonlarının haritası 

Yeşil alanlar 5G istasyonlarının olmadığı bölgeler 

Mavi alanlar 5G araştırma yapılan alanlar 

Mor kısımlar ise 5G saha testleri ve denemelerinin yapıldığı alanlar. 

Hastalığın sebebi 5G teknolojisi mi yoksa 5G teknolojisi ile daha hızlı bulaşması ve ağır geçmesine mi sebep oluyor. ?

KOVİT İbranice ‘’BİLGE’’ anlamına gelen bir isimdir. 19 sayısı ise hedeflenenin yakında tamamlanacağı anlamına gelen manevi bir sayıdır.

Virüs genetiği umanı Yrd. Doç. Dr Osman Çataloluk  Korona virüsü hakkında yaptığı açıklamalarda virüsün kimde nasıl çoğalacağını bilen birisi bu virüsle oynamış açıklamasında bulundu.  

Geçtiğimiz aylarda İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi Prens Philip şunları söylemişti.  Başka bir vücutta tekrar dünyaya gelirsem ölümcül bir virüs olarak geri gelmek isterim. Hızla artan dünya nüfusunun azaltılmasında yardımcı olmak için.