Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Öncelikle mübarek üç aylara girdik bu vesileyle herkesin mübarek aylarını canı gönülden kutluyorum. Bugun 1 Nisan Şaka günü, hayat boyu hep tüm günleriniz güzel şakalarla geçsin temennisiyle geçen hafta içerisinde yaşananlara biraz göz atalım. 

Geçtiğimiz hafta Türk Sanat Müziğinin 2 muhteşem sesi Ayşe Mine Patron By Şebo'da, Kamuran Akkor'da Kats Sahne'de müzik ziyafeti sundular. Ayşe Mine'yi izlemeye gidenler arasında Yeşilçam ve Türk Sineması'nın en güzel bayanlarından Neşe Aksoy, Kamuran Akkor'uda izlemeye gidenler arasında Türk Müzğinin Divası Bülent Ersoy ve Türk Müziğinin Genç Prensi Gökhan Sezen vardı. 

Türk Sineması'nın Ünlü Arşivcisi Vadullah Taş tarafından, Beykent Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Sinemamızın dört yapraklı yoncalarından Hülya Koçyiğit'in film afişlerinden oluşan sergi açılışı yapıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tiyatrolarında ise John Steinback ve Boris Vian'ın yazdığı, Işıl Yüce ve Ülkü Tamer'in çevirdiği, Gökhan Aktemur'un uyarladığı Ergün Üğlü'nün yönettiği ve Mert Turak'ın tek başına oynadığı Tek kişilik oyunu ''Karıncalar-Bir Savaş Vardı'' adlı oyunun galasına Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde katıldım. Muhteşem bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum, heleki Mert Turak'ın oyunculuğuna şapka çıkartılır. Başarılar Diliyorum.

42 yıldır tüm sanatçıların sosyal haklarını koruyan Film-San Vakfı, Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesiyle tüm sanatçılarımıza indirimli tedavi uygulamasının olması için anlaşmaya imza attı.  Usta Magazinci Nurettin Soydan'ın önderliğinde Magazinci.com'un 17.yılında internet medyacılığındaki başarısı Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'de Yılın en iyileri Ödül Töreniyle dün akşam taçlandırılarak sahiplerine verildi.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...