BJK eski divan kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in  yapılacak divan kurulu Başkanlık seçimlerinde aday olması camiada büyük sevinç ve umut yarattı..

Fikret Orman döneminde Kulübün Divan Başkanı sorumluluğuyla kulübün gerçek borcunu açıkladığı gerekçesiyle disiplin cezası verilerek haksız yere suni sebepler ileri sürülerek görevinden alınan, mahkemelere yaptığı müracaatlar karşısında mahkeme kararları ile haklılığı tescil edilen Yalçın Karadeniz'in yeniden aday olması Beşiktaş camiasını hareketlendirdi.

Gerçeklerin elbet bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır misali son yapılan mali ve idari genel kurul da konuşmacıların büyük bir çoğunluğunun da ifadesiyle Yalçın Karadeniz'in geçmişte yapmış olduğu uyarılarında ne kadar haklı olduğu  bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zamanın ortaya çıkardığı gerçekler üzerine BJK genel kurul ve divan üyelerinin aday olması yönünde Yalçın Karadeniz'e yoğun istekte bulunmalarına Yalçın Karadeniz duyarsız kalmadı, Divan Kurulu başkanlığına aday olacağını yakın çevresini ile paylaştı. Beşiktaş divan kurulunun yapması gereken Fikret orman tarafından görevinden alınan Yalçın Karadeniz’e İade-i itibarını geri vermek olmalıdır. Öncelikle onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya zaman zaman hakaret eden  “Beyaz leblebi yiyerek ve rakı içerek kulübü yönetiyor" diyebilen mevcut Divan kurulu başkanlığından başlayarak Fikret Orman’ın tüm izlerinin tek tek silinmesi için ilk atılan adım bu olmalı. Daha sonra kulüp yönetimin de, ve idari kadroda bulunan tüm Fikret Ormancıları kulüpten uzaklaştırmak olmalıdır..