Bu sezon özelikle stoper hattında ki sorunlardan dolayı bir çok maçta rakiplere skor üretmelerinde yardımcı oluyoruz. Daha maçın başında Tisserand rakibine yaptığı amatörce hamle ile penaltı yaptırdı. Maçın başında yenilen bu tarz goller takımın moralini bozup maçın gidişatını tamamen değiştirebiliyor.

Dakika 23'ü gösterdiğinde Umut Bulut takımı adına 2. Golü attı. Fenerbahçe'nin yapması gereken mücadeleyi Yeni Malatya'dan gördük.  Sahada taktik anlamından pek bir şey göremedik. Atak yapan Yeni Malatya, savunan Fenerbahçe'ydi.

Bir kaç gün önce basın toplantısında "3-4 tane planım var" diyen Erol Bulut nedense Yeni Malatya karşısında bu planlardan 1 tanesini bile kullanmadı. Sezonun en iyi transferlerini yapan Fenerbahçe, deplasmanda 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Malatya'ya ilk isabetli şutunu 39. Dakikada atması çok üzücü.

Şöyle 90 dakikaya genel olarak baktığımızda, Fenerbahçe'nin taktik anlamıyla ne oynadığını hiç birimiz göremedik. Koca çınar Fenerbahçe'nin bu kadar aciz olması gerçekten çok üzücü. Erol Bulut, yöneticler veya futbolcular ne yapar bilmiyorum ancak bu rezalet futbol uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Alınan bu mağlubiyete net şekilde Erol Bulut'a yazar..