Uzun zamandır bu kadar iyi mücadele eden Fenerbahçe izlememiştim. İlk 40 dakika boyunca, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ile Fenerbahçe'nin hücum hattı arasında geçen yüksek tempolu mücadele izledik.

Topla oynayan Fenerbahçe, ataklar yapan Fenerbahçe ve net golleri kaçıran yine Fenerbahçe'ydi. İlk yarı net 4-5 pozisyonu Uğurcan kalitesini gösterek kurtarışlar yaptı.

Hatta ilk 20 dakikada topla oynama yüzdesini baktığımız da, %25 Trabzonspor %75 Fenerbahçe üstünlüğü vardı.Buna rağmen ilk yarı aranan golü Fenerbahçe bir türlü  atamadı.

Dakikalar 76'i gösterdiğinde Pelkas 30 metreden harika bir gole imza attı. Golün öncesinde Ferdi Kadıoğlu'un 3-4 Trabzonspor'lunun arasından çıkarak attığı pas kalitesini bir kez daha gösterdi.

Fenerbahçe biraz şanslı olsaydı, ilk yarı bittiğinde skor tabelasına  2-3 farkla önde kapatmış olacaktı. Pelkas, bu akşam attığı muazzam gol ve oynadığı mücadelesiyle benim gözümde maçın adamı olmuştur. Ligin kalan yarısında da skora çokça katkı sağlayacağına inanıyorum.

Erol Bulut için çalan ayrılık çanları alınan galibiyet ile şimdilik durdu. Umarım bu başarılı futbol ve galibiyet kalan haftalar da devam eder. İyi mücadele eden  Fenerbahçe'yi tebrik ederim.