Merhaba dostlar,

Hayat öyle inanılmaz ve dolu dolu akıyor ki, rengarenk süprizlerle dolu ama aslında tesadüf yok... bir çok bilgide genlerimizde saklı, unutmuşuz... Anadolu öyle zengin ki medeniyet ordan doğmuş, dünya tarihinin tüm yanıltmalarına rağmen, gerçek bu.

Çok şanslı ve özel bir milletiz, bunu fark etmeliyiz, tüm kasvetli havayı dağıtıp ... 

Farkındalık her şeyin başı can dostlar, iyi niyet ve sevgi dolu kalplerimiz tüm ihtiyacımız olan bunlar, sıkı sıkı sahip çıkmamız gerekenler, gerisi de bakış açısıdır, hayat insanlara her şeyi getirebilir, önemli olan nasıl karşıladığımız elbette çok büyük sınavlarla sınanmamızı diliyorum.

Her şey enerjiden oluşuyor dostlar, bunun İÇİN olumlu düşünüp olumluyu çekmeliyiz hayatımıza ve gerçekten neye inanırsak o oluyor ama kalpten inanarak istersek çünkü kalpten yayınlan enerji beyinden yayılandan beş bin kat daha güçlü.  İç sesinize her zaman güvenin çünkü o doğruyu biliyor ve iyimser olun , hayata gülümseyin, etrafa yaydığınız enerji aynen geri dönecek size...

İki su bardağını alıp, iki ayrı gruba iki ayrı odada vermişler, bir grup sürekli sevgi dolu, olumlu sözcüklerle konuşmuş, su tanecikleri kristal şeklinde çok güzel bir hal almış, diğeri ise Negatif, öfke , olumsuz kelimeler sarf etmiş ve su zehir formuna ulaşmış, bu bilimsel bir çalışma... geleceğimizi bugünden şekillendiriyoruz elbet takdir ilahi Yüce Allah ne derse o olur, Ondan izinsiz yaprak kıpırdayamaz, bizler bize düşeni yapıp akışa bırakalım, güzel tohumlarımız sevgiyle çiçek açsın hayırlısıyla.

Umutlu sevgi dolu güzel günlere, sağlıkla ...

Yeni eğitim yılının hayırlı geçmesini diliyorum.