Siyasi Partilerin biri gelip biri giderek iktidar oluyorlardı.Bir özelleştirme furyası esiyor, Devlet malı üretim aracı fabrikalarımız bir, bir özel sektöre satılıyor, ekonomik faaliyetleri adeta ölüm çukuruna gömülüyordu .

       Yurt genelinde Devlet malı 26 adet Yem Fabrikası harıl,harıl çalışırken, Özelleştirme programına alındı. 1980 li yılların sonuydu.Devlet Yem fabrikaları dizi dizi satılıyordu.2000 li yılların başında AKP kuruldu. Türk Halkı yeni Kurulan bu partiye büyük bir umutla sarılmış ve Ak Partiyi iktidar yapmıştı.Ak Partide selefleri yoluna hemen girdi. Özelleştirme teranesinin parmağı Ülkemiz gırtlağına sarılmıştı.

          Seydişehir Alüminyum fabrikası başta dev devlet kuruluşları bir, bir elden çıkıyordu.Yurt genelinde 26 adet Devlet Yem Fabrikası harıl,harıl çalışmakta iken adeta bir gecede Özel sektöre satıldı.Bu 26 Fabrikanın birisi Konya Meram Et Balık tesislerinin arkasındaki 86 bin M2.arsası olan Konya Yem Sanayi olup bir diğeri de Adana Çevre Yolundaki Balkanların,Kafkasların ve Orta doğunun  en büyük en modern en donanımlı Saatte 50 Ton üretim yapacak Yeni Konya Yem Fabrikası ki,her iki fabrika birilerine sadece 40 Bin Liraya satıldı.

         Edirne den Vana, Trabzon dan Anamur’a satılan yem fabrikalarının işletilmesi şartı konmadığı için, Arsa rantları ön planda tutulup Fabrikaların faaliyetleri yerine, Modern ve Lüks bu üretim tesislerinin önüne Patlıcan, Biber, Domates ekilip, Şartellere basılmamış Ülke Hayvancılık Sektörünün bir kaosa girmesine sebebiyet verilmiştir.

         Yem Kalitesinin yükseltilmesi için Türkiye de 6 yerde bulunan Yonca Unu tesisleri de keza Fabrikalara mal satamadığından bir,bir onlarda kapanmış, Etin Nefasetini, Sütün Lezzetini Yağın kokusunu sağlayan Beta-karo tein yüklü bu Yem Katkı üretim tesisleri de tarihe karışmıştır.

          Bu gün Etin Nefasetini,Sütün Lezzetini, Tere yağının kokusunu alamıyorsak Yemler Rasyonunda olması gereken Yeşil Yem Katkı maddelerinin yemden çekilmesi sonucu dur.

            Ağız tadımız bozulurken, GDO lu yemler sağlığımızı da bozar olmuş.İş bununla da kalmamış yurt dışından gelen sağlıksız hayvanların etleri de bir ayrı sağlık sorunlarımızın başında gelmektedir.

             İşin vahametinin daha acısı üretici kişiler ve firmalar artan girdiler karşısında adeta şaşkına döndüklerinden Üretim Kapasitelerini düşüre,düşüre iş bırakma yoluna girmekte olduklarından, Et Süt ürünleri fiyatları Tüketiciyi Aşan boyutlara geldiğinden, savaş yıllarında değil şimdilerde Gramla Et ve Peynir satılmasına tanık olma talihsizlini yaşamaktayız.

             Yetkili mercilerin öyle kara kucak değil,bilimsel verilerle Hayvancılık sektörünün masaya yatırılarak Plan ve Proje üretip uygulamaya geçmenin zamanı gelmiş ve geçmek üzeredir.Aksi halde sağlığımız elden giderken ,yazılması ve söylenmesi korkunç ama Kötü beslenmeden neslimiz de bozulmakta olduğundan, ETE SÜTE KURBAN OLDUK başlığını attım .

            Bizler ülkemizin yoktan varoluşu sırasında, unumuzun İçine OTU KATIP OTEKMEGİ YAPTIK YEDİK ve fakat bizi zehirlemek isteyenlere asla fırsat vermedik. Teslim olmadık Anadolu toprağının otunu ekmeğimizin artırılması için Otu GDO su bozuk yiyeceklerle, ne kendimizi ve ne de ülkemiz insanını sağlık sorunları girdabında boğmadık

            Ülkemiz Meraları ve yaylaları kaliteli Et Süt ürünlerimizin üretimi için yeterlidir.

Düşmanlarımız bizim bileğimizi bükemediğinden beslenmemizin gayri sıhhi olması ile sağlığımızın ve neslimizin bozulması için akıl almaz olumsuzlukları üretimimize kamufle edip bizi yıpratmayı denemektedirler.GDO lu tohumun ana merkezi İsrail ile ilişkilerimizi dondurup mücadele verme mecburiyeti içindeyiz.

             YÜCE RABBİMİZ ÜLKEMİZ YÖNETİMİNE KATKI MÜCADELESİ VEREN HERKESE AYDINLIK GÜNLERİN YOLUNDA OLMALARI DİLEĞİYLE,Sevgiler sunar İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileriz….