Avrupa ve Amerika Ortadoğu topraklarından ne istiyor ?
Evet esas plan ne? 1000 yıldır oynanan bir oyun var o bölgede. Dahası yüzyıllardır süregelen bir   kaos ve savaş zamanları dinmek bilmeyen bitmek bilmeyen kavgalar
bölgeyi ele geçirme planları ve dahası yok olan insanlık…

Şimdi yazacaklarımı iyi okuyun! Çünkü Hanedanların foyasını ortaya seriyorum.! Çünkü artık büyük resimi görmemiz gerek!
Bin yıldır oynanan bir oyun var.!Alt yapılarını hazırladıkları esas planları var.! Küresel olarak düşünmeye davet ediyorum sizi!

İnsanların tarih sahnesine çıkışına kadar olan süreçte, dünyanın coğrafî özellikleri bir kaç defa değişmiştir. Belirli dönemlerde, dünyamızın unsurları arasındaki doğal dengenin çeşitli nedenlerle bozulmasına bağlı olarak, iklimde de büyük değişmeler olmuştur. Nitekim insanlık tarihinin başladığı dönemden günümüze kadar olan süreçte, yeryüzünün buzullarla kaplandığı, buzul ve buzullar arası dönemlerde yaşanmış doğal ve beşerî çevre büyük ölçüde etkilenmiştir. Doğal etkenlerle ilişkili olan bu  değişmelere, 19. yüzyılın ortalarından itibaren, insan etkilerinin de katkısı olduğu kesindir. Bugün hemen bütün iklim bilimciler tarafından, dünya iklimi sisteminde bir bozulmanın olduğu kabul edilmektedir. 

Doğal dengenin bozulmasına neden olan insanların, gerekli önlemler alınmadan çeşitli etkinliklerinin devam etmesi hâlinde, iklimdeki bu bozulmaların artarak, sonucu çok olumsuz olabilecek, küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliklerinin yaşanacağı, kesin bir dille ifade edilmektedir. Çünkü beşerî nedenlerle, atmosferdeki sera gazı birikimlerinde ve partiküllerde meydana gelecek artış, doğal çevrenin tahribi, ozon tabakasındaki incelme, küresel boyutta sıcaklık artışına neden olacaktır. (48 G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi Cilt 22, Sayı 1 (2002) 47-65. E )

Küresel  olarak düşünmeye başladığımızda  elimizdeki kaynak ve verilerin bizlere  insanoğlunun  geleceği için ne nedenli  planlar yaptığını ve  Hanedanlara  bağlı küresel güçlerin nasıl bir rotasyon çizdiğini görüyoruz.. Hemen bütün iklim bilimcilerinin üzerinde birleştiği ortak nokta ise gelecekte olabilecek iklim değişikliğinin, atmosferdeki sera gazı emisyonlarındaki artıştan kaynaklanan küresel ısınmadan olacağı şeklindedir.  Geçmişte İklim Yaklaşık 4,5 milyar yıllık bir yaşa sahip olan dünyamızda, belirli dönemlerde, unsurları arasındaki doğal dengenin çeşitli nedenlerle bozulmasına bağlı olarak iklimde büyük değişmeler olmuştur. Ancak, etkileri bilinen iklim değişiklikleri, dördüncü jeolojik zamanda (Kuvaterner) olan değişmelerdir. İnsanların tarih sahnesine çıkışına kadar olan süreçte, dünyanın coğrafyası bir çok defa değişmiştir.
 
Bu değişiklikler; iklim sistemini oluşturan güneş, atmosfer ve yerküre arasındaki ilişkilerin, doğal mekanizmalarla bozulması sonucu ortaya çıkmıştır. İnsanların tarih sahnesine çıkışından, Sanayi Devrimine kadar olan süreç içerisinde meydana gelen iklim değişmelerini de yine doğal nedenlere bağlamak gerekir. 19. yüzyılın ortalarından itibaren doğal etkenlerle ilişkili olan değişmelere, insan etkilerinin de katkısı olduğu kesindir. 180 milyon yıl önceki ve günümüzdeki karaların dağılışları Nitekim, insanın tarih sahnesine çıkışından günümüze kadar olan dönemde, yeryüzünün buzullarla kaplandığı “buzul” ve bunların gerilediği buzullar arası dönemlerde yaşanmış doğal ve beşeri çevre büyük ölçüde etkilenmiştir. Örneğin zamanımızdan 20.000 yıl kadar önce kuzey yarım küreyi etkileyen soğuklar, Avrupa kıtasının kuzey kesimlerinin tamamen buzullarla kaplanmasına ve deniz seviyesinden bugünküne göre 125 m alçalmasına neden olmuştur. Denizin alçalması sonucu Sibirya ve Alaska birleşmiş, tek bir kara parçası hâline gelmiştir. Bu ortam değişikliği Asya kıtasından Amerika kıtasına insan ve bitki göçünün gerçekleşmesini sağlamıştır. Bu nedenle ABD yerlilerinin Asya kökenli olduğu iddia edilmektedir. Bu periyot 4000 yıl kadar sürmüş, daha sonra buzullar çekilmeye ve sıcaklık artmaya başlamıştır.
(Ahrens D. C. 1994).

Günümüzden 11 bin yıl kadar önce sıcaklık hızlı bir biçimde düşmüş, yine Avrupa’nın kuzeyi ve ABD’nin kuzey doğusu buzullarla kaplanmıştır. Bu buzul ilerlemesinden bin yıl sonra sıcaklık yavaş yavaş yeniden yükselmiş ve günümüzden 8 bin yıl önce de karaları kaplayan buzullar tamamen ortadan kalkmıştır. Günümüzden 6000 – 6500 yıl önce küresel ortalama sıcaklık bugünküne göre bir derece daha yüksekti. “Orta Holosen Maksimumu” adı verilen bu periyot bitkilerin geliştiği, çeşitli eko sistemlerin oluştuğu ve dünyanın bugünkü iklim konumuna yaklaştığı bir dönem olmuştur. Bu dönemi izleyen yıllarda genel bir soğuma görülmüş, bunun sonucunda alp buzulları gibi, bazı dağlar üzerinde buzullar oluşmuş ve kuzey yarım küre şimdiki görünümüne ulaşmıştır. 50 G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi Cilt 22, Sayı 1 (2002) 47-65 Şimdi  asıl  mesele küresel olarak ele aldığımızda ki
Araştırmacı yazar İsmail Çorbacının Yahudilerin 1000 yıllık planları kitabında da değindiği gibi 
esas plan Küreseldir. Kıyımlar savaşlar elbette kutsal toprakların ele geçirilmesi ve o bölgenin  dünya da ki diğer bölgelere nazaran  daha yaşanır bölge ve verimli topraklardan oluştuğuna dairdir..

Bütün dünyadan sakladıkları küresel ısınma tehdidi Avrupa Amerika ve Birleşik Krallık kıtalarını Ortadoğu’yu boşaltmak zorunda kalmalarına itti. Bakınız Müslümanları savaş ile Ortadoğu’dan sürüyorlar. Üstüne göç ile kendi topraklarına getiriyorlar. Hangi savaşta kale sahiplerinin düşmanı kaleye aldıkları görülmüş tür ? Yaşadıkları kıtalar yakın bir zamanda soğuyacağı yaşanılmaz bir hale geleceği ve dünyanın yaşanılabilir en uygun yeri Mezopotamya toprakları olacağı için bir an önce Ortadoğu’yu savaş ile insansızlaştırıp , kalanları da kendi topraklarına taşıyorlar. Ortadoğu’da ki kaoslar ve savaşlar  bir bölgesel göçe  hazırlık içindir. İlerleyen dönemlerde  ve  gelecek yıllarda göç politikalarını konuşuyor ve yazıyor olacağız. Şimdiden  söylüyorum. Hanedanlar kendi planlarını yapıyor.                      

Çünkü oraları terk edecekler. Avrupa ve Amerika’nın en büyük meselesi kendi soylarını bir daha ki devre taşıyabilmek. Bütün bu çalışmalar savaşlar göç politikasının ana sebebi budur. Ortadoğu’ya yerleşecekler. Bugün gündeme gelen Kürt devleti kesinlikle bir Kürt devleti projesi değil , Ortadoğu’da hakimiyeti ve taşınma zeminini oluşturacak bir üs devlet projesidir. İsrail’in  Kürtleri  desteklediği de bir aldatmacadan ibaret senaryonun  parçasıdır. Esas planın oralara yerleşmeleri hususunda olanaklar ve zeminleri hazır ettiklerinde  Kürtler için kaçınılmaz sonuçlar geri dönülmesi imkansız kıyımlar bile olacaktır. Tarih gerçekleri gizlemez! Gerçekler öğrenildiğin de ise telafisi  zor olur!
 

Kim ne hesap yaparsa yapsın! Allah’ın da bir hesabı vardır!