-6 BÖLÜM-


Birinci bölümde,  Ermenilere uygulanan zorunlu göçü katliama dönüştürmek  isteyenler için; “Özellikle Şubat ve Nisan ayı gelip çattığında yine  bazı satılmış kışkırtıcılar küresel güçlerin  desteğiyle, gerçek tarihi olguları saptırmanın, insanlığı kışkırtmanın önde gideni olacaklardır,” şeklinde  açıklama getirmiştim!...

Ama görülüyor ki,  emperyalistler tez elden   tüm yılı kapsayacak şekilde  sözde Ermeni  katliamına onay  vermek için  sıraya girmiş,  son sürat  tarihi olguları  çarpıtmaya devam ediyorlar!   

Uyuyan,  önündeki meselelere  gözünü kapatan  bir Türkiye oldukça ve de  tarihi saptırıcı sloganların atılmasına  kayıtsız kalındıkça,  korkarım ki  devlet  olma özelliğini kaybetmiş, itilip  kakılan  bir topluma dönüştürüleceğiz.                    

Şimdi de  bu konudaki çekincelerimi açıklamaya çalışayım.                                                                                                       

Bu kez hiç ummadığımız bir Avrupa ülkesince  sırtımızdan hançerlendik! 

Kimdi bu Brutus? Tabii ki Almanya!.. Hani 1. dünya harbinde müttefikimiz olan, ordularımızın baş komutanlığını emanet ettiğimiz Almanya!..

Sizlerle paylaştığım yazılarımda da belirttiğim gibi Avrupa Birliğine üye olan  hiçbir ülkenin  Türk’ün dostu  olmadığını  lütfen anlayalım artık!..

Onlar için en iyi Türk ölü Türk’tür!..

Birinci dünya savaşında Çarlık Rusya’sının propaganda posterinde kullanılan bu slogan,  Yunan Psikolojik Harp Birimlerince uzun yıllar Türk düşmanlığı, Türk karşıtlığı, Türk fobisi  olarak  karşımıza çıkmıştır!..Bundan sonra da  dürüstlük özürlü  Avrupa ülkeleri   Mili  Hedef ve  Menfaatlerini elde edene kadar  da inatla bu  ve benzeri  Türk’ü rencide edici sloganları  kullanmaya devam edeceklerdir!.. 

Zira  bu  temel inanç ve düşünce,  tüm Avrupa Ülkelerinin  yaşam felsefesi olmuştur! 

Ülkemiz,  güven duyulmayan  emperyalist güçlere karşı diplomatik  sınavını başarıyla gerçekleştiremediği müddetçe;  bu gün olduğu gibi her daim sırtımızdan hançerleneceğimizi biliniz  içindir kaleme aldıklarım!.. 

Yani hiç beklenmedik durumlarda nice yeni Brutus’lar göreceğiz sırtımızdan hançerleyen!...                                                                                                                      

O nedenledir ki  geniş kapsamla ele aldığım Ermeni sorunu nedeniyle sizlere  bir özür borcum vardır!..                                         

Ermeni Sorununun ikinci bölümünde katliam yapan ülkelerden bahsederken  Almanya’ya,  tarihi yakınlığımız nedeniyle kıyak çekmiş ve  yaptığı mezalimlikleri dile getirmeyi  sarfı nazar etmiştim. Brutus benzetmesi  de o nedenledir!.. 

Şimdi ceza kesilmesi gereken Almanya  vardır masada!.. Neden mi? Mütekabiliyet esası dikkate alınarak tabii ki!.. Haydi  kısasa kısas nasıl olurmuş görelim!..

Katliamın hasını yapan ALMANYA: 

Birleşmiş Milletler belgelerine göre, 20. yüzyılda gerçekleştirilen ilk  soykırım, o dönemki  ismiyle Alman Güneybatı Afrikası’nda gerçekleştirildi.  Acaba tescilli miydi? Tabii ki!...1985 yılında BM’nin Whitaker Raporunda;  Almanların Heroro ve Namalara Güney- Batı Afrika’sında,  şimdiki adıyla Namibya’da 20 YY ‘da gerçekleşen  ilk soykırım olarak kabul edildi!...

Kısaca değinelim:                                                              

1904-1908
yılları arasında, bugünkü Namibya  Cumhuriyeti topraklarında bulunan Alman General Lothar von Trotha’nın emriyle gerçekleştirilen katliamlar ve toplama kamplarında sürdürülen kitlesel imha eylemleri, Herero  nüfusunun yüzde 80’i ile,  Nama nüfusunun yüzde 50’sinin yok olmasına sebep oldu

Şimdi de  Almanya’nın katlettiği   6 milyon  Yahudi meselesine: 

Aslında Hitlerin Yahudi düşmanlığı ayrı bir yazı konusudur. Ancak kısaca değinmek gerekirse; Hitler, Kavgam kitabında; Alman silah sanayisinin ve ekonomisinin  Yahudilerin elinde olduğunu  savunuyor ve  Almanya’nın,  2 dünya savaşını;  Yahudilerin  hakimiyetinde olan harp sanayi fabrikalarının greve gitmesiyle kaybettiğine inanıyor. Ayrıca hasta olan annesini yaşatamayan doktorun da Yahudi olması işin tuzu biberi oluyor.. 

O dönemde en fazla Yahudi nüfusu  Alman topraklarında!.. 

6 milyon Yahudi’nin Almanlar tarafından katledildiğini dikkate aldığımızda yapılan vahşetin  içler ürperten boyutu ortaya çıkar!. Anlaşılan  1. dünya savaşında müttefikimiz olan Almanlar,  acımasızca gerçekleştirdikleri  Yahudi  soykırımının üzerini örtmek için  yanına  ortak aramaktalar!..

Devam edecektir, yazacağım gerçekler…

Saygıyla, sevgiyle kalınız  okurlarım…..