60 yaşından yukarıya olan kişilere devletin bankaları kredi vermezken yaşlısın ya ölürsen ediyorlar. Bundan sonraki yasada 65 yaşında emekli olunacak çok gençsiniz diyen devletin çalışma bakanına  ben kendimce sormak isterim. Eğer ben 65 yaşına kadar çalışıp genç kategorisine giriyorsam 70 yaşına kadarda kredi kullanabilirim değilmi  sayın çalışma bakanım? Bu ülkenin çelişkisi zaten bizi bizden alandır, bir öyle bir böyle olunca bizlerde malesef  şaşkın şaşkın yaşamaya çalışıyoruz... 60 yaşındaki insanlara bankalarda ölü muamelesi yapılması da çok acı ve çirkin. Bu insanlar bırakın kredi kullanmayı maaş kuyruklarında dahi  ölüp gidiyorlar. Hep bana hep bana olmaz birazda elinizi vicdanınıza koyun lütfen. Sizler milyarlar alıp geçinemezken bizler emekli olana kadar üç beş kuruşla geçim mücadelesi veriyoruz. 

Emekli olabilmek için canla başla, azarla, aşalanmakla, milletin ağız kokusunu çekerek, yaşlı muamelesi yapılıp  çalışmaya çabalıyoruz. Emekli oldukdan sonra da maddi anlamda  aynı şartlar altında geçinmeye çalışıyoruz. Bir kredi kullanıp ya çocuk evlendireceğiz ya da üniversite de okutacağız veya da askere yollayacağız her neyse ama kredi alabilmek ne mümkün. Iki tane kefil olmasa olmuyor zaten.Yaşlı olduğumuz için sigorta ölümden sonrasına karışmıyor,kabul etmiyor malesef ki. Ölüm halinde ya kefillerden yada çocuklarından o parayı  alan bankalara ne diyelim? Sevgili bakanım gerçekten çok zor durumdayız millet olarak. Derdimiz olmasa neden size sesimizi duyurmaya uğraşalım. 

Arada halka karışıp bizleri mutlaka  görün,diyaloğa geçin bizimle ki biz kime nasıl davranacağımızı bilelim. Bu gezme denetleme işlerini habersiz yapın bir hafta önceden haber verip hazırlık yapılmasın. Benim için o zaman halkla iç içe olup koltuklardan uzaklaşmış olursunuz. 

Yinede sevgiyle kalın