İSTANBUL (VHA) - Aykut Ünker
Maltepe Grandhause Alışveriş Merkezi 90'lı yıllarda büyük ümitlerle hizmete girmişti. Modern alışveriş mağazaları, oyun parkı, üç adet modern sineması ve süpermarketi ile Maltepelilerin en fazla uğradığı ve alışveriş yaptığı mekanlardan biri idi. Ama ne yazık ki bu merkezdeki dükkan kiraları ve aidatlar yüzünden kiracı esnaf zor günler yaşayıp dükkanlarını kapatmak zorunda kalmış ve bu yüzden de mağazalar zinciri azalmış müşterilerde boş olan alışveriş merkezine gelmez olmuştu.
Şimdi burasını ünlü sanatçı Erkan Petekkaya kiraladı ve tüm katlarda tadilatlar yaparak Maltepe Sosyete Pazarı olarak yepyeni bir alışveriş merkezi yarattı. Giyimden, ayakkabıya, çocuk oyun alanından, cafelere, sinemalar ve Kiler süpermarket olarak yüzlerce seçkin mağazaları bir araya getirdi.
Kapalı bir çarşı modeli uygulandı:
Kaliteli ürünlerin piyasadan çok hesaplı fiyatlardan satışı var. Maltepe Grandhause Alışveriş Merkezi Sosyete Pazarı olarak yeniden hayat buldu. Her mağazada inanılmaz hesaplı kaliteli ürünlerin satışı mevcut. Kalite ve çeşit bol olan her mağazada binlerce ürün var. Erkan Petekkaya Maltepe Grandhause'a canlılık yarattı. Televizyon dizilerinde beğenerek izlediğimiz dizilerin başarılı oyuncusu Erkan Petekkaya'yı çoğumuz "Öyle bir geçer zaman ki" dizisinde Kaptan Ali rolüyle sevdik. Geçtiğimiz günlerde alışverişe açılan mağazanın resmi açılışının önümüzdeki haftalarda yapılacağı belirtildi.
Maltepe Grandhause Sosyete Pazarı Anadolu Yakası'nda tek ve örnek bir alışveriş merkezi olacak. Alışveriş keyfi yaşamak, günlerini ailece değerlendirmek isteyenler haydi Maltepe Grandhause Sosyete Pazarı’na.