Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Korkuteli-Antalya yolunun 31-32.kilometreleri arasındaki(Cehennem Deresi mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-15.00 saatleri arasında ve 15-16. kilometreleri arasında ise 2 Mart 2012 tarihinde aynı saatlerde yol trafiğe kapatılacak.
     Korkuteli-Antalya yolunun 8-10. kilometreleri arasındaki istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle 14 gün süreyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Ankara-Afyon, Beyşehir-Konya-Antalya, Antalya-Konya, Pınarbaşı-Şarkışla, Pülümür-Tunceli, İkizdere-İspir (Ovit Dağı), Kangal-Divriği, Polatlı-Yunak ve Divriği-Arapgir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.
     Havran-Balıkesir yolunun 52-54. kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 2 Mart 2012 tarihinde 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.
     Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Biga-Çan yolunun 4-33. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Eskişehir-Sivrihisar yolunun 40-57. kilometreleri arasında orta refüjde beton kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Diyarbakır-Mardin yolunun Karacadağ Caddesi ile havaalanı yolunun kesiştiği kesimde hemzemin geçidi çalışmalarından dolayı ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
     Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.