Finanscı dayı, ekonomi ve finans sektörüne www.finanscidayi.com internet adresinden yayın yapmaya başladı. Finans ve ekonomi sektörünün birçok kategorisinde bilgi paylaşımının yanı sıra öğretici temel bilgilerde vermektedir.

Banka kredileri kategorisinden güncel banka kredilerini takip edebilirsiniz. Özellikle site site gezerek hangi bankanın kredi kampanyası var diye zaman kaybetmek yerine finansçı dayı tek adresten tüm banka kredilerini yayınlıyor.

Kredileri yayınlamakla kalmayıp banka kredileri hakkında kafanızı karıştırabilecek noktaları da anlatarak, sizi aydınlatıyor. Çekeceğiniz banka kredisinin ne işe yaradığını, işinize yarayıp yaramadığını, eksi ve artı yönlerini sizinle paylaşıyor. Aradığınız banka kredisini finansçı dayıda bulabilir, kafanıza takılan bir soru olur ise anlık soru cevap bölümünden yararlanarak, kredi ile ilgili sorunuzu sorabilirsiniz. Finansçı dayı kullanıcı sorularına hızlı bir şekilde dönüş yapmaktadır.

Finansçı dayının en büyük özelliği, içerisinde bulunan bilgilerin, net bir şekilde kullanıcının işine yarayacak biçimde yazılmış olmasıdır. Sizleri yormadan, aradığınız konu ile ilgili doğru bilgiye ulaşmanız sağlanır. Ayrıca her konu için açıklayıcı resimler de kullanarak, size konunun detayları iyice aktarılır.

Banka kredileri kategorisinde; çiftçi kredisi veren bankalar, garanti bankası sonbahar kredisi, Vakıfbank ihtiyaç kredisi, kadın girişimci kredisi, esnaf kredisi gibi çok çeşitli kredileri bulabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Bankacılık işlemler, kredi kartları, vergi işlemleri gibi diğer kategorilerden işinize yarayacak bilgilere ulaşabilirsiniz.