ABD’nin ünlü işadamı, finans yöneticisi Jeffrey Epstein’in Miami’deki malikanesinde, Karayiplerdeki özel adası Little St. James’te ve özel uçağı “Lolita Ekspres”te yaşananlar, “dünyayı yöneten” sapık kuklaların aslında kimler tarafından ve nasıl yönetildiklerini açıkça ortaya koyuyor. 

Küresel siyaseti ve ekonomiyi yöneten bu sapkınlar sürüsünün, insanları mutlu etme, silah yerine açlığa çözüm üretme, uluslararası hukuku ve küresel barışı koruma ve de Cehennem’e çevirdikleri Ortadoğu’yu yeniden huzura kavuşturma gibi bir kaygıları olduğu düşünülebilir mi?

Pentagon medyadan, Epstein ile ilgili haberlerin manşetlere taşınmamasını “rica etmiş” olsa da, konu ve konuyla ilgili küresel aktörlerin kimlikleri nedeniyle “Lolite Ekspres”te yaşananları unutturmak mümkün olamıyor. 

Epstein’in düzenlediği lolitalı çılgın partilerde ünlü siyasetçi ve işadamlarının katılımıyla yaşanları, İsmail Caymaz’ın “Şehvetiye Tarikatı”nda, şeyh bozuntusu bazı süflilerin, insanların dini duygularını iğrenç emellerine nasıl alet ettiklerini görüp okuduktan sonra söylenebilecek tek söz kalıyor: Dünyanın çivisi çıkmış!

M. KEMAL SALLI

Küresel çapta, insan vicdanı ile bağdaşmayan işgallerin, katliamların, terör olaylarının, intiharların arka planındaki gerçek dinamikleri, yaşanan gelişmelerin bize yansıtılan hikayelerinde görebilmemiz mümkün değildir. Toplumları sarsan, küresel çapta ses getiren her önemli olayın arka planında çok özenle hazırlanmış bir algı operasyonu vardır. Dünyayı kimlerin yönettiğini ve o güçlerin arkalarındaki gerçek aktörleri görebilmek için, Epstein olayının ayrıntılarını bilmek gerekiyor. Pentagon, Epstein’le ilgili haberlerin bir süre gündeme getirilmemesi konusunda medyadan “rica bulunduğundan”, konuyla ilgili gelişmelerin hangi aşamada olduğunu bilemiyoruz. 

Fakat, konu ve konuyla ilgili aktörlerin kimlikleri çok önemli olduğundan Epstein olayının üstünü örtmek o kadar kolay olmayacaktır. Konuya ilişkin kafalarda oluşan soruların inandırıcı yanıtları bulunmadan “Lolita Ekspres” olayı dünya gündeminden kalkmayacaktır. 

ABD’nin ünlü işadamı, finans yöneticisi Jeffrey Epstein’in intihar ettiğinin duyurulduğu günlerde İletişim Yayınları tarafından piyasaya sürülen İsmail Saymaz’ın Şehvetiye Tarikatı adlı kitabında anlatılanlarla Epstein’in özel uçağı “Lolita Ekspres’te ve Karayipler’deki özel adası Little St. James’te yaşanan rezaletleri yanyana koyduğunuzda, “Dünyanın çivisi çıkmış” demekten kendinizi alamıyorsunuz.

DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ

ABD’nin ünlü işadamı, finans yöneticisi Jeffrey Epstein’in Miami’deki malikanesinde, “Hedofili Adası”nda,  “Lolita Ekspres”inde yaşananlar,  “dünyayı yöneten” sapık kuklaların aslında kimler tarafından ve nasıl yönetildiklerini açıkça ortaya koyuyor.

Epstein’in düzenlediği lolitalı çılgın partilerde ünlü siyasetçi ve işadamlarının katılımıyla yaşanları, İsmail Caymaz’ın “Şehvetiye Tarikatı”nda, şeyh bozuntusu bazı süflilerin, insanların dini duygularını iğrenç emellerine nasıl alet ettiklerini görüp okuduktan sonra söylenebilecek tek söz kalıyor: Dünyanın çivisi çıkmış

İsmail Saymaz’ın Şehvetiye Tarikatı’nda anlatılanlarla, Epstein’in düzenlediği lolitalı partilerinde yaşananlar, insanların bazı zaaflarının başta istihbarat örgütleri olmak üzere, birileri tarafından nasıl istismar edilebildiğinin çok çarpıcı örnekleri olarak öne çıkıyor.

İnsanların yarınlara ilişkin kaygıları giderek artıyor.

HERKES EPSTEIN’İN KASETLERİNİ MERAK EDİYOR

Epstein’in Karayipler’deki özel adasında, 10 bin metre yükseklikte turalayan özel uçağında düzenlediği çılgın partilere katılan çok özel ve de çok ünlü konuklarına çektiği “lolitalı ziyafetlerin” aslında birer tuzak olduğu anlaşıldığında, yalnız ABD’de değil, pekçok ülkede panik başlamıştı. Eski ABD Başkanı Bill Clinton dahil, bazı ünlü konuklarını çeşitli şekillerde tehdit ettiği, maddi çıkarlar sağlamaya çalıştığı duyulduğunda, Epstein’in “idam kararı” çıkmıştı. 

Epstein, servetlerini yönettiği siyasetçi ve işadamları sayesinde çok büyük paralar kazanmanın yollarını öğrenmişti, ama ne servet ne de otorite olarak onların önüne geçemeyeceğini öğrenememişti. 

Epstein’in malikanesinde, özel adasında ve özel uçağında düzenlediği lolitalı partilerde çektiği görüntülerden oluşan “hazinesi” henüz bulunamadı, ama “Epstein Dosyası”ndaki ünlüler listesine, her geçen gün, açıklandığında şok etkisi yaratacak yeni isimler ekleniyor. Bill Clinton, Donald Trump, George W. Bush, Barack Obama, Pentagon’un birkaç şahini, New Mexico eski Valisi Bill Richardson, finansçı Glenn Dubin, eski Senatör George Mitchell, ünlü modacı Jean-Luc Brunel, Prens Anrew, eski Çalışma Bakanı Alex Acosta, Trump’ın danışmanı George Nader, Emanuel Macron’un pekçok danışmanı, bir dizi Arap prensi, Zuckerberg, Elon Musk, Amazon’u sahibi Jeff Bezos,  Victorya Secret’ın patronu Les Wexner…siyasetçi, işadamı ve sanatçılarla bezeli liste uzayıp gidiyor. Prens Andrew Kraliçe’nin kanatları altında İspanya’da güvenli bir bölgede koruma altına alındı, ama diğerlerinin böyle bir şansları yok. Hepsi diken üstünde. 

TRUMP, BİLL CLİNTON’I SUÇLAYAN MESAJI NEDEN PAYLAŞMIŞTI?

Epstein’in tuzağına düşenlerin yanıtını merak ettikleri bir yığın soru var:  

Mesela, katıldıkları bu çok özel davetlerde kimler hangi pozisyonda görüntülenmişti? 9 bin kasetten oluşan görüntü ve ses kayıtlarında neler vardı? Mesela, Prens Andrew’in banda alınan itiraflarda anlattıklarının Kraliyet ailesini çok zor durumda bırakacağına ilişkin söylentilerin doğruluk payı nedir? Prens Andrew’in Kraliçe’nin bilgisi dahilinde İspanya’ya götürüldüğü ve burada, İngiltere’ye ait bir malikane’de “korumaya alındığı” doğru mu?

Mesela, Epstein’ı kim öldürtmüştü?

Trump, sevgili dostu Epstein’in öldüğünü duyar duymaz, neden Bill Clinton’ı suçlayan bir mesajı paylaşmıştı?

Mesela, Epstein’ın lolitalı partilerde çekilen görüntülerden oluşan “hazinesi” şimdilerde kimin elindeydi? 

ABD’de Epstein’in intihar şokunun yaşandığı günlerde, Amazon’un sahibi Jeff  Bezos, özel yatıyla Göcek koylarında ne arıyordu, kimleri konuk ediyordu?

Yanıtı ençok merak edilen soru da şu: Pentagon Epstein’le ilgili haberlerin yayınlanmaması konusunda medyaya “ricada bulunduğu” doğru muydu?

“EPSTEIN’İN HAZİNESİ” SOROS’TA MI?

Epstein’in sevgilisi, sırdaşı, karakutusu Ghislaine Maxwell’in, Epstein’in “intiharı” sonrasında, şimdilerde Pentagon’un yörüngesinde hareket eden ünlü para sihirbazı Soros’la görüştükten sonra Paris’e uçtuğu konuşuluyor. 

Epstein’in kuşkulu ölümü sonrasında herhangi bir yardım almadan ABD’den ayrılması mümkün olmayan Ghislaine Mxwell, desteğini sağlayabilmek için, elindeki “hazine”nin bir kopyasını Soros’a vermiş olabilir miydi? 

Eğer Epstein’in “hazinesinin” bir kopyası Soros’un eline geçtiyse, bundan böyle dünyanın patronu Soros olacak demektir. Peki, ama son zamanlarda Pentagon’un yörüngesinde hareket eden Rothschild Ailesi’nin eski “vurucu gücü” Soros, dünya dengelerini altüst edecek bu “hazine”yi kimin çıkarına kullanacak?

KAYGILAR VE SORULAR

Yarınlara ilişkin kaygıları giderek artan insanların da yanıtlarını merak ettikleri sorular var: 

Henüz reşit olmayan kızları cinsel fantezilerine köle yapmaktan zevk alabilen sapkınların, uluslararası hukuka, insan haklarına saygılı olmaları beklenebilir mi? 

Cinsel zaaflarının esiri olmuş bu kuklaların adil bir dünya düzeni oluşturmaları, küresel barışa bir katkıda bulunabilmeleri beklenebilir mi? 

Küresel siyaseti ve ekonomiyi yöneten bu sapkınlar sürüsünün, insanları mutlu etme, silah yerine açlığa çözüm üretme, uluslararası hukuku ve küresel barışı koruma ve de Cehennem’e çevirdikleri Ortadoğu’yu yeniden huzura kavuşturma gibi bir kaygıları olduğu düşünülebilir mi?

Ve iğneği kendimize batırarak soralım: İnsanların manevi duygularını kendi süfli zevklerini tatmin etmek için kullanan Şehvetiye Tarikatı “şeyhlerinden”, topluma herhangi bir fayda sağlamaları umulabilir mi? 

PENTAGON EPSTEIN İLE İLGİLİ HABERLERE SANSÜR MÜ KOYDU?

Pentagon’un, Epstein ile ilgili haberlerin manşetlere taşınmaması koşunda yayın organlarına “ricada bulunduğu” biliniyor. Bugünlerde ABD medyasında Epstein ilgili haberlere yer verilmiyor. Bu örtülü sansür, “Epstein’in hazinesi”ni ele geçirme operasyon henüz tamamlanmadı” şeklinde yorumlanıyor

Pentagon medyadan, Epstein ile ilgili haberlerin manşetlere taşınmamasını “rica etmiş” olsa da, konu ve konuyla ilgili küresel aktörlerin kimlikleri nedeniyle “Lolite Ekspres”te yaşananları unutturmak mümkün olamıyor. 

1991 yılında, İspanya açıklarında seyreden Lady Ghislane adlı yatından esrarengiz bir şekilde “düşerek” kaybolan İngiliz medya patronu Robert Maxwell’in kızı olan Ghislaine Maxwell’in Paris’te, devlet koruması altında. 

“Epstein’ın hazinesi”ne ilişkin dünyanın genelinde heyecanlı, heyecanlı olduğu kadar da kaygılı ve korkulu bir bekleyiş var. 

Epsein’in 9 bin görüntü kasetinden oluşan terekesinin ortaya çıkmasıyla küresel çapta çok güçlü sarsıntı yaşanacağı biliniyor. 

“Lolite Ekspres Dosyası”yla ilgili gelişmeleri  merakla izliyoruz.