Gürcistan'da oy verme işleminin devam ettiği parlamento seçimlerinde Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili oyunu kullandı.  
Başkent Tiflis'teki bir okulda 55 nolu sandığa eşi ve küçük oğluyla birlikte gelen Saakaşvili, oyunu "Gürcistan'ın demokratik geleceği için" kullandığını söyledi.
Oy verdikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Saakaşvili, tercihini Gürcistan'ın müreffeh geleceğinden yana yaptığını kaydetti.
Mihail Saakaşvili, "Bugün Gürcistan için tarihi bir gündür. Bugün ülkenin ilerlemesi ve eski günlere geri dönülmemesi noktasında  devletimizin kaderi tayin ediliyor. Kimse Gürcü halkının kaderine engel olamaz. Umarım Gürcistan halkı bugün doğru olan kararı verecektir" dedi.
Gürcü halkının en zor dönemlerde bile doğru karar vermeyi başardığını söyleyen Saakaşvili, "Halkımızın cesareti konusunda hiçbir şüphem yok''dedi.
Seçimlere katılımın yüksek olması temennisinde bulunan Saakaşvili, "Gürcistan halkı mutlaka kazanacaktır. Bakın 'halkı' diyorum, herhangi bir partiyi kastetmiyorum" diye konuştu.
Sabahın erken saatlerinde oyunu kullanan ve iktidardaki Birleşik Ulusal Hareket Partisi listesinde ismi ilk sıralarda yer alan Gürcistan Parlamento Başkanı David Bakradze de, seçimlerin sakin bir ortamda geçmesini dilediğini ifade ederek, "Halkın doğru kararı vereceğine inaniyorum" dedi. Bakradze, "Oyumu Gürcistan'ın geleceği için kullandım. Halkın da her şeyi iyi tartıp doğru karar vereceğini umuyorum" ifadesini kullandı.