İçsel devrimi gerçekleştirmek için yaşamı doyasıya yaşamalısınız. Yaşamı doyasıya yaşamak için de anda kalmalısınız. Geçmiş ve gelecekten özgür olduğunuzda şimdiki anın gerçekliğini yaşayacaksınız. Siz şimdinin akışında olunca devrim güneşi özünüzde doğacaktır. 

Devrimsel anlayış sayesinde ölümlü bedenin esaretinden ve köleliğinden kurtulacak, özgürlüğe adım atacaksınız. Gerçek özgürlüğü yaşayınca ölümlü olan bedeninizin içindeki ebedi, ölümsüz öze aşık olacaksınız. Böylece tüm varoluşla birlik içinde olacaksınız. Bütünleşmenin tadına vardığınızda varoluşa ve varoluşsal olana saygı gerçekleşecek. İşte o zaman ego ve bencillik de yok olacak. 

Ego saydamlaştığında içsel devrim gerçekleşecek. O zaman içinizden dans etmek, şarkı söylemek gelecek. Ölümsüz olduğunuzu idrak edince coşacaksınız çünkü gerçek ile karşılaşacaksınız. Yaşamın sevgi dansına katılınca her sözünüz bir şiir olacak ve her adımınız bir dans olacak. Nefret sevgiye, kıskançlık takdire, kızgınlık sevecenliğe dönüşecek. 

Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan yüzlerce Değişim Programı var. Bu programlar pratik uygulamalar ve teorik bilgilendirme şeklinde uygulanıyor. Pratik uygulamalar nefes, gevşeme ve beden hareketlerinden oluşuyor. Teorik bilgilendirme kısmında ise her bir çalışmada o değişim programının konusu ile ilgili farkındalığı artırıcı bilgilendirme yapılıyor. 

“Devrim Sanatı Değişim Programı”nı uygulayarak içsel devrimi gerçekleştireceksiniz ve herkesin içinde devrim güneşinin doğmasını sağlayacaksınız. Ölüm korkusunu aşacak ve nedensiz mutlu olmanın tarifsiz coşkusunu yaşayacaksınız. 

Varoluşsal dansa katılın ve özünüzdeki koşulsuz sevgiyi uyandırın.