Varoluş, ebediyen devam eden bir kutlamadır. Değişim , sizi varoluşsal kutlamaya tekrar bağlar. O zaman insan gerçekten yaşamaya başlar. 

Değişim kutlamasının içinde oldukça varoluşsal sessizlik,  saadet hali gelir. Böylece değişim sayesinde içsel barışa ulaşacaksınız ve varoluşsal sırlar kapısından içeri gireceksiniz.

Varoluşsal sırlara değişim sayesinde erişeceksiniz. Böylece aydınlanma gerçekleşecek ve değişim sıçraması yaşanacak.

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Değişim programları sayesinde içsel yolculuk sizi özdoğanızın derinliklerine ulaştıracak ve gerçek kendinizi göreceksiniz. Bu yol, değişim yoludur ve kesinlikle cesaret ister. Değişim için derin bir iniş gerçekleşmelidir. 

Değişim yasayan yeni insan varoluşa saygı gösterir ve minnet duyar. Varoluşa olan minnet, devrimsel değişime neden olur. Devrimsel değişim sayesinde de değişim için çabalayan yeni insan ortaya çıkarır. Böylece toplum da değişir. 

Yeni toplumun başlangıcı, yeni insanın başlangıcıdır. Dünyada değişime dayanan yeni yaşam tarzı oluşunca bütünsel değişim de yaşanır. 

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan içsel simya yöntembilimi sayesinde herkesin içindeki gizli kalmış potansiyeller ortaya çıkar ve değişim sihri her yere yayılır .

Değişim enerjisi sayesinde var oluş devamlı olan kutlamaya dönüşür. Değişim içinde olan insan da var oluşla uyumludur ve bu nedenle de sevgi doludur. 

Değişim sayesinde doğal yaşama geri dönecek ve doğallık içinde yaşayacaksınız. 

Ebedi, varoluşsal varlık,  değişim içinde olan insandır. 

Mutlu değişimler..