İlk 11'ler açıklandıktan sonra Tolga ve Kruse'nin kanatlarda olduğunu gördüğümüzde şaşırdık. Yedek kulübesinde Ferdi Kadıoğlu, Garry Rodrigues ve Deniz Türüç gibi kanat bölgesinde başarılı grafik çizen isimler dururken Tolga'nın kanatta değerlendirilmesi şaşırtıcıydı.

Mücadelenin ilk yarısında beklenilenden uzak performansı ile şaşkınlık yaratan Fenerbahçe vardı. Açıkçası ilk yarı topla %76 oynamasına rağmen Ersun Yanal'ın öğrencileri maalesef istenilen mücadeleyi sahaya yansıtamamışlardı. Fenerbahçe savunması o kadar kötüydü ki  İlk yarı "Allah Altay'a sabır versin" dediğimiz de oldu..

İkinci yarı Garry Rodrigues'in Tolga'nın yerine girmesi maçın gidişatını olumlu yönde değiştirdi.  Gol canavarı Vedat'ın güzel asistiyle Kruse, Fenerbahçe'nin üzerindeki ölü toprağını resmen attı. Maçın kalan diliminde ilk yarıya göre daha iyi mücadele sergileyen Fenerbahçe, Vedat'ın muazzam golü ve Altay Bayındır'ın başarılı kurtarışlarıyla maçı kazandı. Kötü futbolun puan getirirdiği 3 puanlar her zaman değerlidir. Bu akşam bunu bir kez daha yaşadık. Bu kazanılan 3 puanın değerini sezon sonunda görülmüş olacağız.