(Covit19 mikrodalga virüs mü?)


Evet nerde kalmıştık. ? uzun zamandır araştırmalarıma devam ediyorum.Enteresan gelen konular var. Çok karışık ama bir o kadar da senaryo üzerine kurulu oyunlar!!
Neden böyle yazdım? Anlatayım.

Dünya küresel bir çıkmazın eşiğine sokulmak isteniyor! Birileri katliam senaryosu yazarken birileri de bu senaryodan düzen sağlamaya çalışıyor.
Covit19 mesela evet şu meşhur başa bela olan virüs! Peki  bu virüs nasıl Covit19 haline geldi?
Corona bir soğuk algınlığı virüsü diye American Medical Association Encyclopedia  ve diğer Tıbbi literatürlerde  soğuk algınlığı diye geçiyor iken bu virüs nasıl covit 19 adını aldı? Soğuk algınlığı diye bize yutturuldu?
Virüs nasıl Enfekte Oldu” ve yaygın halde medyaya yansıdıktan sonra “Son 7 Gün İçinde Coronavirus Enfeksiyonları   nasıl % 1000 Arttı” burada tuhaflık var...!

7 Ocak'ta DSÖ, hastalığın SARS olmadığını fakat onun gibi yarasalarda bulunan bir betakoronavirüsün insana geçerken mutasyona uğramış bir yeni tip koronavirüsten kaynaklandığını açıkladı. Yeni tip koronavirüse "2019-nCov" adı verildi. 11 Ocak'ta Çin'de hastalıktan ilk ölüm yaşandı. Ölen kişi, Vuhan'daki balık pazarından alışveriş yaparken koronavirüs kaptığı tahmin edilen 61 yaşında bir erkekti. 13 Ocak'ta Tayland'da bir kadın hastada yeni tip koronavirüs tespit edilmesiyle Çin dışındaki ilk vaka görüldü.

16 Ocak'ta Japonya'da Vuhan'dan gelen bir kişide yeni tip koronavirüs tespit edildi.  17 Ocak'ta Vuhan'da ikinci can kaybı görüldü. 21 Ocak'ta ABD'de ilk yeni tip kornavirüs vakası tespit edildi. Virüs, seyahat eden yolcular aracılığıyla birçok ülkeye yayıldı. Hong Kong, Tayvan, Singapur, Güney Kore, Avustralya, Malezya, Vietnam ve Nepal'de yeni tip koronavirüs tespit edilen kişiler tedavi altına alındı.

22 Ocak'ta Çin'de vaka sayısı 550'yi aştı, ölü sayısı 17'ye yükseldi.

23 Ocak'ta Vuhan kentine tüm ulaşım durduruldu, karantina tedbirleri uygulanmaya başlandı.

25 Ocak'ta Hubey eyaletinde 17 kente ulaşım durduruldu.

30 Ocak'ta Dünya Sağlık Örgütü "küresel acil durum" ilan etti.

2 Şubat'ta Çin dışında ilk ölüm, Filipinler'de ortaya çıktı.

7 Şubat'ta Çin'de salgın tehlikesine ilk kez dikkati çeken ve kamu otoritelerinin bu nedenle hakkında soruşturma başlattığı Doktor Li Venliang yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
12 Şubat'ta Japonya
14 Şubat'ta Mısır'
18 Şubat'ta Rusya Çin vatandaşlarının ülkeye girişini yasakladı.
Güney Kore, İran ve İtalya'da salgınlar arttı  ve şu andaİtalya Avrupa'da salgın merkezi  ardından Fransa!  olağanüstü hal durumu..
devam

19 Şubat'ta İran'da ilk vakaların görüldüğü bildirildi ve ilk ölümler meydana geldi.

21 Şubat'ta İtalya'nın Lombardiya bölgesinde yeni tip koronavirüsün ilk kez insandan insana aktarıldığı görüldü. Ülkede vaka sayısı 6'ya yükseldi.

22 Şubat'ta Güney Kore'de bir günde 229 vaka görüldü. Ülkenin güneyindeki Daegu kentindeki bir Katolik Hristiyan Kilisesi'nin cemaati içindeki yayılmanın salgında rolü olduğu belirtildi.

İlerleyen günlerde Güney Kore, Çin'in ardından en fazla vakanın görüldüğü ülke haline geldi.

25 Şubat'ta İran Sağlık Bakan Yardımcısı İreç Herirçi'de Kovid-19 görüldüğü bildirildi. Ülkede vaka sayısı 95'e, can kaybı ise 15'e çıktı.

26 Şubat'ta Brezilya'da ilk Kovid-19 vakası tespit edildi. İtalya'dan seyahatten dönen hasta, Güney Amerika kıtasının genelinde karşılaşılan ilk Kovid-19 vakası oldu.

Suudi Arabistan umre ziyaretlerinin durdurdu

27 Şubat'ta Suudi Arabistan, Kovid-19 nedeniyle umre ziyaretlerini askıya aldı.

28 Şubat'ta DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Kovid-19 için küresel risk seviyesini "yüksekten" "çok yüksek"e çıkardıklarını duyurdu.

29 Şubat'ta ABD'de yeni tip koronavirüs kaynaklı ilk ölüm yaşandı.

2 Mart'ta Suudi Arabistan'da ilk Kovid-19 vakası görüldü.

3 Mart'ta dünya çapında vaka sayısı 90 bini, ölüm sayısı 3 bini aştı.

4 Mart'ta İtalya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 107'ye ulaştı. Ülkede tüm okullar ve üniversitelerde eğitime 15 Mart'a kadar ara verildi.

Şimdi yaşanan hızlı  ve ani gelişmelere  bakın. ÇİN'de Wuhan'da  Seyir alan vaka hastalık  halinde yayılıyor haberleri dolaşıyor. Fakat  vakalar nasıl bu şekilde hızla  artıyor?

İşte kritik soru bu!

Özellikle koronavirüs onlarca yıldır var olduğundan ve tıbbi literatürde soğuk algınlığından başka bir şey olarak listelenmediğinden ),  5G'ninkullanımıyla  birlikte mikrodalga hücre kulelerinin artan yoğunluğunun getirdiği radyasyona bağlı hastalık veya  biyolojik silah diyebilir miyiz?  EVET!

Onlarca ve yüzyıllar boyunca bize zarar verme ve / veya üzerimizde kontrol sahibi olma yollarını merakla planlayanların deliliğine bakın. Neler planlamışlar?


 

Dean KOONTZ  The Eyes of Darknes Bu kitap 1981'de yayınlandı. Koontz” görünüşe göre çeşitli takma adlar altında birçok kitap yazmış. Ve böylece 1981 yılında Leigh Nichols'ın sahte adı altında piyasaya sürülen The Eyes of Darkness ile ilgili durumu belirlemiş . Bu kitap sadece Çin'in Wuhan şehrinden bir “biyo-silah” dan bahsetmiyor, aynı zamanda bir sonraki sayfada Afrika'dan “ebola virüsü” nden bahsediyor. Yani önceden  planlanmış. 


 

Daha da ilginç olanı, Dean Koontz'un bu kötü “virüsü” 'öngören' tek yazar olmamasıdır.  yazar Sylvia Browne  2008 yılında bir kitap yayınlatmış.  Dünyanın Sonu Hakkında Tahminler ve Kehanetleri: Gün sonu.  o kitapta da  kurgu ve  anlatımla  2020 yılında olası bir virüs salgınından bahsetmiş. Tesadüfe bakın!  iğne değili ..

Bu küresel şeytanlar parador şirketler  ve Vatikan!
Ki Vatikan’ın Bu ilaç şirketlerinin hisselerinin %25i ne sahip olması da  ayrıca düşündürücü.
Oldukça uzun zamandır planlanmış bir senaryoyu bizlere dayattılar. Ve şimdi, bu psikopatların yaptıkları tam anlamıyla mikrodalga ve milimetre silahlarıyla hastalığa neden olurken, aynı zamanda hastalıkların gerçek nedenini bir “virüs” nedeniyle olduğunu iddia ederek gizlemeye çalışıyorlar

“Korona” kelimesi, bazen yüksek voltajlı cihazlar tarafından yayılan RADYASYON ALANI'nı tanımlamak için kullanılır! 
 
O zaman, bu “virüsün” semptomlarının, radyasyon yoğunluğu ve şuanda Wuhan'da bulunan  5G'nin ortaya çıktığı şüphesiz radyasyon hastalığı semptomlarıyla tam olarak eşleşmesi bir tesadüf mü?  Çin'deki radyasyon durumu hakkında çok sayıda bilgi ve belgeler var.

Durum çok ciddi. Tam bir 5G silahı.. Yani  bu covit19 felan   tam bir aldatmaca. Esas gerçek olan radyasyon ve mikrodalga boyutta  virüsü yayıyorlar!

5G frekanslarının hücrelerdeki ve vücuttaki oksijen emilimini olumsuz etkilediği biliniyor. e bildirdikleri tüm semptomlar aynı zamanda “mikrodalga hastalığı” (yani, 4G cihazları da dahil olmak üzere tüm kablosuz cihazlara maruz kalmaktan kaynaklanabilen radyasyon hastalığı) ile aynı semptomlar olarak listeleniyor..  Daha  ne diyeyim!

Biyolojik silahı ateşlediler 5G  denendi..